iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

''Κατσαρόλα'' Ραφήνας
Ο παράδεισος
των γεύσεων


Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η Ραφήνα εκτός από τις χιλιάδες μόνιμους κατοίκους της, γίνεται ''πόλος έλξης'' και για χιλιάδες επισκέπτες, παραθεριστές, εκδρομείς του λιμανιού αλλά και τουρίστες.
Πού αλλού θα φάνε εκτός από την ''Κατσαρόλα''? Το μαγαζί που έγινε must μέσα σε λίγο καιρό χάρη στην αρχιμαγείρισσα και ιδιοκτήτρια της ''Κατσαρόλας'' Μαρία Πιστέντη. Τη μαγειρική της τέχνη με τις μοναδικές δημιουργίες γεύσεις, την ποιότητα των υλικών, την άψογη εξυπηρέτηση, την ευγένεια, την καθαριότητα του χώρου, το εξπρές ντελίβερι και φυσικά τις οικονομικές τιμές πάντα σε συνδυασμό με την ποιότητα των υλικών.
Δεκάδες συνταγές ετοιμάζει κάθε εβδομάδα η Μαρία Πιστέντη με τη μαγειρική της ομάδα, ενώ η Νατάσσα και ο Γιάννης στην υποδοχή και τη διανομή αποτελούν τους ''πυλώνες'' του μαγαζιού. 
Όλοι πλέον στη Ραφήνα - και όχι μόνο - αναγνωρίζουν ότι η ''Κατσαρόλα'' είναι στην κορυφή των προτιμήσεων, καθώς είναι ένα κατάστημα εστίασης που σέβεται τον πελάτη και το αποδεικνύει στα πάντα.
Θα το επισημάνουμε ξανά. Στην ''Κατσαρόλα'' είναι σαν να μπαίνεις να φας στο σπίτι σου. Η κουζίνα είναι όντως σπιτική και όλα τα φαγητά παρασκευασμένα με μεράκι και αγάπη. Οι άνθρωποι της ''Κατσαρόλας'' γνωρίζουν όλους μα όλους τους πελάτες με το μικρό όνομα ή με το επωνυμό τους. Ξέρουν σε ποιόν αρέσει τι και αυτό είναι πραγματικά εντυπωσιακό. 
Και μην ξεχνάμε τις απίστευτες σαλάτες, τα γλυκά που σε ...στέλνουν στον Παράδεισο και τις εκπλήξεις που συχνά ετοιμάζει η σεφ!
Θα θυμίσουμε ότι κάθε Μεγάλο Σάββατο σχηματίζονται ουρές έξω από την ''΄Κατσαρόλα'' για την ανεπανάληπτη μαγειρίτσα της Μρίας Πιστέντη. Περίπου 400 μερίδες ''έφυγαν'' φέτος το Πάσχα σύμφωνα με τα... στατιστικά στοιχεία της ''Κατσαρόλας''!  Παρόμοια κατάσταση και με τον μπακαλιάρο σκορδαλιά την 25η Μαρτίου.
Το καλοκαίρι θέλει κι αυτό τη συνταγή του με ιδιαίτερα φαγητά τις ζεστές ημέρες. Ευτυχώς που η Μαρία Πιστέντη μεριμνά και για αυτό!
Η Ραφήνα είναι τυχερή που έχει την ''Κατσαρόλα''. 
 
ΠΗΓH : Eφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο''