Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για την ανθρωπιστική
προσφορά τους
τιμήθηκαν Ραφηνιώτες


Ένα μεγάλο ανθρωπιστικό ποδοσφαιρικό ματς διεξήχθη το Σάββατο 8 Ιουνίου στο γήπεδο του Αγίου Ιεροθέου στο Περιστέρι.
Η ομάδα Έλληνες Επίλεκτοι που τελεί υπό την αιγίδα της διεθνούς οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου έπαιξε με την ομάδα βετεράνων ''Ακρόπολις'' υπό 38 βαθμούς Κελσίου! 
Πριν τη σέντρα τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες δύο Ραφηνιώτες για την πολύχρονη ανθρωπιστική προσφορά τους. Ο δικηγόρος Χρήστος Μυλωνάς και ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης. Ο δημιουργός και αρχηγός της ομάδας ευχαρίστησε θερμά για την τιμή τον πρόεδρο της ''Ακρόπολις'' και διοργανωτή του ματς με τα έσοδα υπέρ του συλλόγου για παιδιά με αναπηρίες '' Φροντίδα'' Μαρίνο Παπαντωνόπουλο. Επεσήμανε πως οι Έλληνες Επίλεκτοι εδώ και έξι χρόνια βρίσκονται στα γήπεδα για να προσφέρουν αγάπη και συμπαράσταση με άξονα τα παιδιά, ενώ μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου του Ελληνικού Τμήματος των Γιατρών του Κόσμου Νικήτα Κανάκη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω αποστολής στο εξωτερικό.
Με την ομάδα των βετεράνων αγωνίστηκαν παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Νίκος Γκουλής, ο Κώστας Τσάκος, ο Πάνος Βένιος και ο Ραφαέλ Ροζάλες. Με την ομάδα των Ελλήνων Επιλέκτων αγωνίστηκαν οι Σπύρος Καρελιώτης, Άρης Καραίσκος, Νίκος Αντωνίου, Δημήτρης Κοτούζας, Κώστας Κατσιάδας, Σταμάτης Δαφνής, Χρήστος Μυλωνάς, Αργύρης Κωστάκης, Κώστας Ντέμος, Ηλίας Μαρτίνης και Παναγιώτης Λούπας .
Το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ''Φροντίδα''.