iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Σαββιδάκης:
Χώρος δημιουργίας το
Paco's project (βίντεο)


Ένα από τα ξεχωριστά μουσικά event του καλοκαιριού πλησιάζει στο  Paco's project!

Το Σάββατο 15 Ιουνίου ο Γιάννης Σαββιδάκης έρχεται στο δημοφιλές μπαρ της Ραφήνας (Λ. Φλέμινγκ 54) για ένα μοναδικό Live. Ο εξαιρετικός καλλιτέχνης που μας έχει χαρίσει αξέχαστες επιτυχίες στο ελληνικό τραγούδι θα είναι στη Ραφήνα για να απολαύσουμε μια ανεπανάληπτη βραδιά.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε αποκλειστικά στην ηλεκτρονικά εφημερίδα iselida.gr λίγο πριν την εμφάνιση της Ραφήνας.

Πώς και έρχεστε από τα παραθαλάσσια λημέρια μας?

Ήμουν προ ημερών προσκεκλημένος σε μία γιορτή στο Paco's project και ενθουσιάστηκα με τοτο περιβάλλον, τη μουσική και φυσικά τον Προκόπη! Πραγματικά ''τρελάθηκα'' με την υπέροχη ταράτσα του μαγαζιού που σπανίζει στην Αττική. Είναι μια αληθινή ελληνική κατάσταση που επιμελείται ο Προκόπης με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά και ευαισθησία του και ο κόσμος διασκεδάζει με την καρδιά του. Είναι ένας χώρος δημιουργίας. Ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ το Σάββατο να κάνω τον κόσμο να περάσει όμορφα. Κάθε τραγούδι είναι και μια ιστορία ζωής κι έτσι όλοι μαζί γινόμαστε ένα. Η Ραφήνα είναι ένα εκπληκτικό μέρος!

Πού αποδίδετε την αγάπη του κόσμου στο προσωπό σας?

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Ίσως γιατί είμαι γνήσιος, πιστός δεκαετίες σε αυτό που κάνω καλλιτεχνικά και ποτέ δεν ήμουν δήθεν. Οι ιστορίες των τραγουδιών μου - όπως έλεγα και πριν - αγγίζουν τις ψυχές, κάτι έχουν να πούνε. Ο κόσμος στηρίζει τους καλλιτέχνες και αυτοί το ανταποδίδουν με τον καλύτερο εαυτό τους.

Θα μας πείτε κι αν ετοιμάζετε κάτι αυτό το διάστημα...

Ο καλλιτέχνης είναι πάντα... ανήσυχος. Δημιουργώ τραγούδια σε ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο και σύντομα ελπίζω να τα γνωρίσει το κοινό.