iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Μίμης Πλέσσας
Λουκίλλα Καρέρ
Ανεξίτηλη αγάπη!


Ο Μίμης Πλέσσας γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1924 στην Αθήνα.

Ο μεγάλος του γιος, είναι σήμερα 59 ετών, όμως η κόρη του την οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Λουκίλλα Καρέρ είναι πολύ μικρότερη: Για την ακρίβεια η Ελεάννα είναι σήμερα μόλις 21 ετών. Ο Μίμης Πλέσσας έχει και με τη σύζυγό του διαφορά περίπου 40 χρόνια όμως η Λουκίλλα είχε δηλώσει πως ουδέποτε αισθάνθηκε ότι ο χρόνος μπαίνει εμπόδιο στη σχέση τους. Το ζευγάρι μάλιστα είναι μαζί πλέον περισσότερα από 30 χρόνια.

Ο συνθέτης έχει πει για τη διαφορά της ηλικίας με την κόρη του: “Δεν θα ισομοίραζα τα υπέρ και τα κατά της σημερινής μου ωριμότητας ως πατέρα, γιατί ο ψυχικός πλούτος που μπορώ να της προσφέρω είναι ασύγκριτα μεγαλύτερος. Και πολλές φορές ξεπερνά τις κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισα στο μεγάλωμά της, να τρέξω όσο θα ήθελε στα παιχνίδια μας, να τη βλέπω να με ξεπερνά όταν κολυμπάμε μαζί και να την παρακαλώ στα γενέθλιά της να βρει λίγη ώρα να μου δείξει με την ευχέρεια που χαρακτηρίζει τη γενιά της τη λύση για ένα πρόβλημα που είχα με τον υπολογιστή”.

Ολόκληρη η οικογένεια βρέθηκε στο Βεάκειο Θέατρο για να παρακολουθήσει τη συναυλία η οποία ήταν αφιερωμένη στον ίδιο και στα 70 χρόνια της σταδιοδρομίας του.

ΠΗΓΗ marieclaire.gr