Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεφωνικός ''πυρετός''
του Δημ. Καρασταμάτη
στη Ραφήνα


Δεν σταματάει να χτυπάει το κινητό τηλέφωνο του Δημήτρη Καρασταμάτη!

Με τους πολυδιάστατους ''ρόλους'' του αποτελεί πρόσωπο έντονου ενδιαφέροντος στον δήμο Ραφήνας Πικεμίου. Θυμίζουμε - γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε - πως ο κ. Καρασταμάτης από τις 17 Δεκεμβρίου σε προσωπικό του άρθρο στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ζητούσε ευθέως να σχηματιστεί μετά τις δημοτικές εκλογές Δημοτική Αρχή ενότητας. Διορατικός με τη ματιά στο μέλλον και ρεαλιστής ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της ''Δύναμης Ανάπτυξης'' είχε διαβλέψει τη νέα πραγματικότητα που θα υπήρχε από την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Ευγενής άνθρωπος ήπιων τόνων ο κ. Καρασταμάτης χαίρει της εκτίμησης ολοένα και περισσότερων πολιτών, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με συμβούλους όλων των συνδυασμών .

Ως σύζυγος της δημοτικής συμβούλου Βαλερί Βασιλικού θα έχει καθοριστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια με την εμπειρία και τον δυναμισμό του με συνεχές παρών στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, ενώ δεν αποκλείεται - σύμφωνα με πληροφορίες μας - και κάποια θέση στο δημοτικό οργανόγραμμα σε επιτροπή που έχει σχέση με τον τομέα του, το περιβάλλον και τον φιλοζωισμό.

Αφήνουμε για το τέλος την καλλιτεχνική του υπόσταση ως διακεκριμένος μουσικός, με την πρόσφατη εμφανισή του στο άνοιγμα της μεγάλης συναυλίας των Magic de Spell στο Κολυμβητήριο. Οι γνωριμίες του κ. Καρασταμάτης τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή μουσική σκηνή θα φανούν ουσιαστικές για τα τοπικά πολιτιστικά δρώμενα το επόμενο διάστημα.