iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

''Οβίδα'' Χριστόπουλου
Παραιτήθηκε
λίγο πριν ορκιστεί!


''Κεραυνός εν αιθρία'' η παραίτηση του Γιώργου Χριστόπουλου λίγη ώρα πριν την επίσημη ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης ''Δημοτική Αλλαγή'' επιβεβαίωσε μιλώντας στην iselida.gr την πληροφορία για την παραιτησή του. Η ανακοίνωση του κ. Χριστόπουλου.

Αισθάνομαι υποχρέωσή μου, για άλλη μια φορά, να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Η κοινή μας διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν συναρπαστική και γεμάτη μαθήματα ζωής για εμένα.

Σήμερα, αισθάνομαι ότι αυτή η διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Για τον λόγο αυτό, μοιράζομαι μαζί σας την απόφασή μου να μην ορκιστώ Δημοτικός Σύμβουλος για τη νέα θητεία που ξεκινά. Ποτέ δεν ήμουν «δεμένος» με καρέκλες και αξιώματα, το γνωρίζετε. Όσα έκανα –όσα μαζί κάναμε- για τον Δήμο μας, γίνονταν πάντα με διάθεση προσφοράς και θέτοντας πάνω απ’ όλα το κοινό καλό.

Αποχωρώ, λοιπόν, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, νιώθοντας ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις και προσέφερα όσα εσείς μου δώσατε τη δυνατότητα να προσφέρω στον Δήμο μας που τόσο αγαπώ.

Βέβαια, ο συνδυασμός μας Δημοτική Αλλαγή θα συνεχίσει την πορεία του, με άξιους συνεχιστές τους καλούς μου συνεργάτες. Είναι άνθρωποι στους οποίους έχω εμπιστοσύνη και είμαι βέβαιος ότι έχουν πολλά να προσφέρουν στον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Προσωπικά, αποχωρώ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά θα είμαι πάντα ο γιατρός σας, ο φίλος σας, ο συμπολίτης σας. Και βέβαια, δεν θα πάψω να είμαι ένας ενεργός πολίτης, με αφοσίωση στον τόπο μας.