iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Να στηρίξουμε όλοι
την τοπική αγορά
Ραφήνας Πικερμίου Ίντριγκα


Θεωρήσαμε δημοσιογραφικό μας καθήκον στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr να γράψουμε λίγες λέξεις για τη στήριξη της τοπικής αγοράς εν όψει και του δύσκολου χειμώνα.
Αποφασίσαμε να μη γράψουμε για τα ''λουκέτα'' και τα ''κατεβασμένα ρολά'' στη Ραφήνα και το Πικέρμι. Αλλά να στείλουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι όλοι πολίτες και επιχειρηματίες πρέπει να βοηθήσουν. Ο ένας τον άλλον σε αυτή τη ζοφερή οικονομική εποχή.
Ο δήμος μας έχει τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα. Καφετέριες, σουβλατζίδικα, ταβέρνες, εστιατόρια, πιτσαρίες, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρικά είδη, καταστήματα σύγχρονης τεχνολογίας και υποστήριξης, βίντεο κλαμπ, φούρνους, μανάβικα, παντοπωλεία, ψαράδικα, σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια, συνεργεία αυτοκινήτων, μπαράκια, σχολές οδηγών, γιατρούς, κτηνιάτρους, pet shop, κοσμηματοπωλεία, κέντρα αισθητικής, ζαχαροπλαστεία, αθλητικά είδη, ραφεία, ασφαλιστικά γραφεία, λογιστικά γραφεία, δικηγορικά γραφεία, επισκευές ηλεκτρικών ειδών και τηλεοράσεων, γραφεία τελετών, φαρμακεία, είδη καλλυντικών, οπτικά, φωτοτυπικά, βιβλιοπωλεία, είδη σπιτιού, χρωματοπωλεία, βενζινάδικα, ξενοδοχεία, περίπτερα, γραφεία ταξιδίων, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, ανθοπωλεία, γυμναστήρια, ωδεία,φροντιστήρια, κλειδαράδες, καθαριστήρια. Σίγουρα ξεχνάμε κάποιους κλάδους, συγνώμη. Αλλά το επισημαίνουμε. Η Ραφήνα έχει σχεδόν τα πάντα. 
Η iselida.gr επιλεκτικά προβάλει ορισμένους επαγγελματίες, δεν είναι δυνατόν όλους. Και δεν την επιλέγουν όλοι φυσικά, αναφαίρετο δικαιωμά τους. Αλλά κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να τους υποστηρίξουμε όπως θα έπρεπε αν τους είχαμε όλους. Είναι αδύνατον.
Θα ήταν ανόητο επειδή κάποιος επαγγελματίας δεν έχει επιλέξει την προβολή του σε εμάς να μην τον επιλέγουμε εμείς αν χρειαστούμε κάτι απ αυτόν. Δεν ''πάει έτσι''. 
Συνεπώς είναι πεντακάθαρη η παροτρυνσή μας προς όλους. Στηρίξτε την τοπική αγορά. Αλλά και η τοπική αγορά ας δώσει τον καλύτερο εαυτό της για τους πολίτες. Σε τιμές και εξυπηρέτηση.
Ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Μόνον έτσι θα επιβιώσουμε...
 
Το θέμα γράφτηκε με αφορμή τα γενέθλια των δύο χρόνων της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr