Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Γέφυρα'' ανθρωπιάς
στο ματς μνήμης για
Κ. Λιμανάκι και Μάτι


Το ποδόσφαιρο για άλλη μια φορά έγινε γέφυρα μνήμης στο ετήσιο ματς για τους 102 ανθρώπους που χάθηκαν στον πύρινο όλεθρο στο Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι.

Στο νέο γήπεδο Διασταύρωσης στη Νταού αντιμέτωπες οι ομάδες Έλληνες Επίλεκτοι υπό την αιγίδα των Γιατρών του Κόσμου και Σταθερές Συγκοινωνίες - ποδοσφαιρική αλληλεγγύη. 

Ο διοργανωτής του αγώνα Αργύρης Κωστάκης, συμβολικά πρεσβευτής καλής θέλησης των Γιατρών του Κόσμου στον χώρο του αθλητισμού και αρχηγός των Ελλήνων Επίλεκτων καλωσόρισε την αποστολή των ΣΤΑ.ΣΥ. και μετέφερε τους χαιρετισμούς την προέδρου της οργάνωσης Χαράς Τζιουβάρα.

Ο αρχηγός αποστολής και προπονητής των ΣΤΑ.ΣΥ. Θάνος Παπασωτηρίου ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και τόνισε πως η ομάδα βρίσκεται πάντα δίπλα σε κοινωνικούς σκοπούς.

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησε ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού Σπύρος Πάντζας, ο οποίος επισήμανε πως ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου είναι και θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Παρών και ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης από την παράταξη ''Δημοτική Αναγέννηση" Σπύρος Κάρλος.

Με τους Έλληνες Επίλεκτους συμμετείχαν ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης και οι βετεράνοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κοτούζας, Άρης Καραίσκος, Άκης Σύρμας, και Τόλης Πικουλίδης και οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Φάκος και Κώστας Ντέμος. Επίσης οι Σταμάτης Δαφνής, Αλέξανδρος Μπαρμπούνης και Μπάμπης Αηδίνης.

Πριν τον αγώνα που σφύριξε ο πρώην αρχιδιαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης η ομάδα των Σταθερών Συγκοινωνιών κατέθεσε στεφάνι στο Κόκκινο Λιμανάκι, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή.