iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Θαύμα! Ο Σάββας
Αραπκιλής βρήκε μισή
ώρα να πιεί καφέ


Δεν είναι είδηση ότι ο Σάββας Αραπκιλής εργάζεται καμιά φορά και 18 ώρες το 24ωρο για τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Και ούτε είναι δημοσιογραφική υπερβολή ή ''αβάντα'' το 18 ώρες. Δεν είπαμε κάθε ημέρα, αλλά κάποιες φορές συμβαίνει. Το 10ωρο είναι το μίνιμουμ πάντως.

Η είδηση είναι ότι ο αντιδήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου βρήκε - έστω και μετά από ... ''εκβιασμό'' μισή ώρα να πιεί έναν καφέ στη Ραφήνα! Ιδιαίτερα μετά τις νέες αρμοδιότητες (πήρε πάνω του όλη την καθημερινότητα του πολίτη, εκτός από τα απορρίμματα) ο κ. Αραπκιλής ''τρέχει και δεν φτάνει''. Έπρεπε λοιπόν να τον ''εκβιάσει'' ο στενός του φίλος Σπύρος Μαυρολέων για να ξεκλέψει λίγα λεπτά ώστε να τα πούνε από κοντά. ''Ή βρισκόμαστε τώρα ή δεν ξαναμιλάμε'' φέρεται να είπε ο κ. Μαυρολέων στον αντιδήμαρχο, ο οποίος...υπέκυψε.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr εντόπισε τους δύο σε καφέ της Ραφήνας, αλλά δεν τους φωτογράφησε καθώς στην παρέα ήταν και τρίτος, ο οποίος δεν γνωρίζαμε αν επιθυμούσε δημοσιότητα.

Αυτά για τον μεσημβρινό καφέ. Στα υπόλοιπα καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε ότι όλο το καλοκαίρι κάποιοι άνθρωποι εργάζονταν ώστε όλα να είναι έτοιμα στον αγιασμό των σχολείων του δήμου. Ο κ. Αραπκιλής δικαιωματικά είναι στην κορυφή της λίστας των ανθρώπων, που πήγαν διακοπές ''με το σταγονόμετρο"...

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στελέχη του υπουργείου παιδείας που βρέθηκαν στη Ραφήνα μίλησαν για σχολεία - πρότυπο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ