iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Μύρων Τσαγκαράκης:
''Γεννήθηκα με
παπούτσια''


Τυχαία η συνάντηση στην Αθήνα με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Μύρωνα Τσαγκαράκη, ο οποίος ευγενής όπως πάντα πρόσφερε καφέ.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr συνάντησε τον γιατρό σε ένα διάλειμμα έξω από το ιατρείο του στο ''Ανδρέας Συγγρός'' μεταξύ δύο επεμβάσεων.

Λαλίστατος σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα της δημοτικής κάλπης του Ιουνίου, θεωρώντας πως οι πολίτες ψήφισαν τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό για δήμαρχο, δηλαδή τον Βαγγέλη Μπουρνούς. Τον χαρακτήρισε εργάτη που δίνει λύσεις, ενώ σημείωσε πως στο φυλλαδιό του είχε τα 32 σημεία ''πυξίδα'' έργων για το Πικέρμι.

Είπε πολλά ο κ. Τσαγκαράκης κυρίως off the record γνωρίζοντας καλά τα δημοσιογραφικά ''μονοπάτια'' καθώς η συζυγός του είναι δημοσιογράφος. Και φυσικά θα τα σεβαστούμε, αλλά αν μπορούσαμε μόνο ένα απ αυτά να δημοσιοποιήσουμε θα είχαμε τον τίτλο της χρονιάς. 

Φεύγοντας ρωτήσαμε τον κ. Τσαγκαράκη ''αν κρέμασε τα αυτοδιοικητικά του παπούτσια'' Και μας απάντησε με χαμόγελο "γεννήθηκα με παπούτσια"!

Τα συμπεράσματα των αναγνωστών. Εμείς απλώς αναρωτιόμαστε τι θέλει να πει ότι κάποιοι γεννήθηκαν ''ξυπόλητοι''?

ΥΓ Να θυμηθούμε ότι στη συνεντευξή του στην iselida.gr στις 20 Μαίου ο κ. Τσαγκαράκης "έπεσε μέσα" σχεδόν με ...χειρουργική ακρίβεια στην πρόβλεψη των ποσοστών των υποψηφίων δημάρχων την πρώτη Κυριακή.

Δεν μπορούμε να μην ρωτήσουμε την εκτιμησή σας για τα εκλογικά ποσοστά των υποψηφίων δημάρχων την Κυριακή 26 Μαίου....
Δεν διαθέτω εταιρεία δημοσκοπήσεων και σαν χειρουργός με την στατιστική ανάλυση τα πάω μέτρια. Μόνος γνώμων το πολιτικό μου αισθητήριο αλλά ας μου δώσουν οι αναγνώστες σας το +/- 2,5% που δίδουν οι προβλέψεις των δημοσκόπων οι οποίοι κάνουν περιουσίες με το να πέφτουν έξω... Λοιπόν α) Μπουρνούς 43% β) Χριστόπουλος 15% γ) Φαφούτης 13% δ) Πιστικίδης 11% ε) Βασιλόπουλος 10% στ) Τσαλαπατάνης 8%