iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Δέσποινα Γκικάκη:
''Το λιμάνι της Ραφήνας
θα εκσυγχρονιστεί''


Την πρώτη της αποκλειστική δήλωση έκανε στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του οργανισμού λιμένος Ραφήνας Δέσποινα Γκικάκη.

Ευχαριστώ για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής και όλους όσοι μου εμπιστεύτηκαν τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου του ΟΛΡ. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να γίνει αποτελεσματική και ουσιαστική δουλειά στο λιμάνι της Ραφήνας, αλλά και της Αγίας Μαρίνας γιατί και αυτό ανήκει στην εποπτεία μας.

Ο σχεδιασμός θα γίνεται πάντα με γνώμονα την κοινωνία, αλλά και τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού. Σε συνεργασία με όλους τους φορείς και του λιμένα, του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και της Περιφέρειας Αττικής θα εργαστούμε προκειμένου να αναπτυχθεί σωστά το λιμάνι, με ταυτόχρονη ανάπτυξη των υποδομών της πόλης.

Υπόσχομαι πως το λιμάνι θα αλλάξει προς το καλύτερο και επιθυμώ οι πολίτες να αντιληφθούν πως δεν είναι σε καμία περίπτωση στόχος να έρθουμε σε ρήξη με την πόλη. Συνεπώς το λιμάνι θα ομορφύνει, αλλά και όσα έχουν σχεδιαστεί σε κυβερνητικό επίπεδο για τις υποδομές της πόλης θα συζητηθούν με την κυβέρνηση, ώστε να υλοποιηθούν.