iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Σπύρος Πάντζας:
Έξι Μαραθώνιοι
χαραγμένοι στην καρδιά


"Έξι Αυθεντικοί Μαραθώνιοι. Έξι μοναδικές εμπειρίες χαραγμένες βαθιά μέσα στο μυαλό και την καρδιά!" επισημαίνει σε δηλωσή του ο Σπύρος Πάντζας.

Και προσθέτει. Πάρα πολύ δουλειά, με κατάθεση ψυχής για να έχουμε κάθε χρόνο μία εξαιρετική αθλητική γιορτή. Ως εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής προσπάθησα να σταθώ δίπλα στον ΣΕΓΑΣ σε αυτή την Τιτάνια προσπάθεια,καταφέρνοντας  να προβάλλουμε  ακόμα περισσότερο την Αττική και να τονώσουμε έμπρακτα τον αθλητικό τουρισμό. Εργαστήκαμε σκληρά και συμβάλαμε στην υγιή διέξοδο των συμπολιτών μας στον αθλητισμό ενισχύοντας το δρομικό κίνημα.

Δείξαμε πως μέσα στα χρόνια της κρίσης οι Έλληνες μπορούν να κάνουν ανώτερα πράγματα από χώρες οι οποίες δεν γνώρισαν και δεν έπαθαν αυτά που πάθαμε εμείς.
Σε περιόδους υποχρηματοδότησης όλων των ομοσπονδιών η Περιφέρεια Αττικής στάθηκε δίπλα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά και στον επαγγελματικό. Έδωσε τη δυνατότητα στη χώρα μας να έχει εξωστρέφεια και συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις. Συμμετείχαμε στην παραγωγή εξαιρετικών διοργανώσεων που συνέβαλαν πολύπλευρα στην χώρα και στην Αττική. Σταθήκαμε δίπλα στον Έλληνα αθλητή και τους γονείς που καθημερινά αγωνιούν για τα παιδιά τους με όσες δυνάμεις διαθέταμε.
Νιώθω υπερήφανος για όσα καταφέραμε και πιστεύω πως  συνέβαλα κι εγώ στην υγιή ανάπτυξη του αθλητισμού της χώρας μας. 
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους συνεργαστήκαμε.
Εις το επανιδείν. 
 
Ο Σπύρος Πάντζας είναι δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου, εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ.