Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαγικά Χριστούγεννα
στην πλατεία Ραφήνας
για μικρούς, μεγάλους


Ενώνουν τις δυνάμεις τους 0 Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Π. και ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας για να κάνουν τα Χριστούγεννα να μοιάζουν με παραμύθι!

Στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας θα στηθούν φουσκωτά παιχνίδια, περιφραγμένος παιδότοπος, χριστουγεννιάτικο τρενάκι, τραμπολίνο και πίστα 75 τετραγωνικών μέτρων για Roller Skating. Από εδέσματα, στον χώρο του χωριού θα υπάρχουν καροτσάκια με μαλλί της γριάς και ποπκορν, τα οποία θα προσφερθούν δωρεάν στα παιδιά (μην πάει κανένας μεγάλος και ζητήσει...)

Οι εκπλήξεις πολλές στο «Χωριό του Άγιου Βασίλη», με ζογκλέρ, ξυλοπόδαρους και μάγους να προσφέρουν φαντασμαγορικό θέαμα.

Οι δράσεις

3 Δεκεμβρίου: Στις 11 το πρωί θα γίνει η πρόβα της διασχολικής χορωδίας, στον χώρο της Φιλαρμονικής.

16 Δεκεμβρίου: Στις 6 το απόγευμα θα γίνει το «Άναμμα του Δέντρου» στην κεντρική πλατεία και θα ακολουθήσουν μουσικά δρώμενα από τη Φιλαρμονική, τη Διασχολική χορωδίας, τον Σύλλογο «Ιδεότεχνο», τον Πολιτιστικό Σύλλογος Πικερμίου και το Λύκειον των Ελληνίδων.

20 και 21 Δεκεμβρίου: Τα δημοτικά σχολεία και τα γυμνάσια στολίζουν τα δεντράκια τους.

23 Δεκεμβρίου: Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει στην κεντρική πλατεία Ραφήνας η συναυλία της Φιλαρμονικής.

24 Δεκεμβρίου: Στις 11 και μισή το πρωί, κάλαντα και χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικερμίου, τον Σύλλογο Κρητών και τον Σύλλογο Τριγλιανών, στην κεντρική πλατεία Ραφήνας.

30 Δεκεμβρίου: Στις 12 το πρωί, στην κεντρική πλατεία Ραφήνας θα γίνει η συναυλία της Φιλαρμονικής.