iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Οι ''Ιωνίδες'' έδωσαν
αγάπη στα παιδιά
του Λυρείου Ιδρύματος


Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με άξονα τη βοήθεια στον συνάνθρωπο διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών ''Ιωνίδες'' στο Πικέρμι.

Η πρόεδρος Σίσσυ Κατσούδα τόνισε ''είμαστε υπερήφανες για τα μέλη μας, που δίνουν την ψυχή, το χρόνο και την διάθεση τους για να ευχαριστήσουν άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη''.

Η κ. Κατσούδα ευχαριστεί το φαρμακείο της Πέννυς Κουρμπέλη και την ''Κατσαρόλα'' της Μαρίας Πιστέντη για την αμέριστη συνεισφορά τους  στη συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την ικανοποίηση της επιθυμίας, που εξέφρασαν στον Άγιο Βασίλη για το προσωπικό τους δώρο τα παιδιά του Λυρείου Ιδρύματος.
Η κ. Κατσούδα προσθέτει ''Οι Ιωνίδες προσφέραμε, την βοήθειά μας για αυτόν τον σπουδαίο σκοπό, που ξεπερνά την έννοια της φιλανθρωπίας και φτάνει στην ενότητα μέσω της προσφοράς, αλλά παραδώσαμε και τα δωράκια που η οικογένεια και τα παιδιά των εργαζομένων της Qualko μας έδωσαν, με την συμβολή και υπόδειξη της αγαπημένης Άλμπα Τσίχλη την οποία ευχαριστούμε γιατί είναι ο δικός μας Άγιος Βασίλης! Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή Αγάπης για όλους μας, αλλά είναι σπουδαίο όταν αυτή εκδηλώνεται πέραν των ορίων της ατομικότητας και της στενής οικογένειάς μας!"

Στη φωτογραφία οι κυρίες Κατσούδα, Κουρμπέλη και Πιστέντη με τον Λουκά Πολίτη.