Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Κάτι ψήνεται'' με
τους Γιώργο και
Χάρη Χριστόπουλο...


Παραμονές εορτών και τώρα βρήκαν να ''τρέξουν" οι εξελίξεις στην περιοχή μας. Μια η επισημοποίηση της αρχηγίας στην παράταξη "Συμμαχία Δημιουργίας" με το χειρόγραφο σημείωμα του Θανάση Αδαμόπουλο που παρέδωσε το "ξίφος" στον Δαμιανό Φαφούτη, μια κάτι "χοντρές" γκρίνιες και κόντρες με πρωτοκλασσάτα στελέχη στο "στρατόπεδο" της Δημοτικής Αρχής σε πρόσφατη εκδήλωση, έρχεται τώρα η "ζεστή' πληροφορία για τον Γιώργο Χριστόπουλο και τον γιό του Χάρη. 

Σε πρώτη "ανάγνωση" και ας μείνουμε σε αυτή ο κ. Χριστόπουλος δείχνει να έχει κάνει ένα βήμα πίσω στη διεκδίκηση της δημαρχίας. Προσέξτε σε "πρώτη ανάγνωση". Κι αυτό γιατί προκρίνει σε αυτή τη φάση την υποψηφιοτητά του ως βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις Κυκλάδες. Σε περίπτωση λοιπόν που είναι οριστική και αμετάκλητη η αποφασή του πρώην δημάρχου Ραφήνας - Πικερμίου για απεμπλοκή από τα τοπικά κοινά, τότε θα πρέπει στο δημοτικό συμβούλιο να υπάρχει μέλος της οικογένειας. Ο κατάλληλος σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις του κ. Χριστόπουλου είναι ο γιός του Χάρης, ήδη "μπαρουτοκαπνισμένος" με την ενασχολησή του ως στέλεχος της ΟΝΝΕΔ της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας και "προίκα" εκατοντάδες προσωπικούς σταυρούς του πατέρα του.

Ας μείνουμε εδώ και σε αυτή την αρχική πληροφορία που ούτως ή άλλως προστίθεται στο παζλ των "σεναρίων" εν όψει της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές κάλπες του 2019.