Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Ανεμοδαρμένοι''
οι επίσημοι
στα Θεοφάνεια


Τα 11 μποφόρ που ''ραπίζουν'' τη Ραφήνα στάθηκαν εμπόδιο για την προσέλευση του κόσμου τόσο στη Λειτουργία των Θεοφανείων στην Παντοβασίλισσα, όσο και στη δεξίωση του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στο ξενοδοχείο.

Ο θυελλώδης βοριάς ''έσπρωχνε'' όλους όσοι περπατούσαν στον δρόμο και με δυσκολία έφτασαν οι επίσημοι στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της iselida.gr υπήρξε και μικροτραυματισμός συμπολίτη μας από πτώση.

Είναι χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας ότι ο αγιασμός των υδάτων δεν έγινε στο λιμάνι αλλά στην Εκκλησία.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ιερείς - εκπρόσωποι της Εκκλησίας, η διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΛΡ Δέσποινα Γκικάκη, ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς, ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, ο υπουργός Μάκης Βορίδης, ο πρόεδρος του ΟΛΡ Σπύρος Χρυσοφώτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά, Παναγιώτης Καλφαντής και Ανδρέας Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του ''Φ. Καβουνίδης'' Μάκης Βουδούρης, ο δημοτικός σύμβουλος Παύλος Μπατάλης, η διευθύντρια του ΦΚ Ευγενία Καπριγιάννη, ο επικεφαλής της Δημοτικής Αλλαγής Σπύρος Κάρλος, ο νομικός σύμβουλος του δήμου Γιώργος Γεωργακαράκος, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σπύρος Μαυρολέων, ο πρόεδρος του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Θάνος Μπολολιάς.