iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ραφήνα ''Καταιγίδα''
ερωτήσεων για
το γήπεδο


''Καταιγίδα'' ερωτήσεων δέχτηκε ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου από επικεφαλής παρατάξεων και δημοτικούς συμβούλους για το τι μέλλει γενέσθαι με το γήπεδο ποδοσφαίρου ''Παναγιώτης Σκούφος'', ένα θέμα που ανέδειξε δημοσιογραφικά πριν δύο ημέρες η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr.

Ο επικεφαλής της ''Νέας Αρχής'' Βασίλης Πιστικίδης και ο σύμβουλος Παναγιώτης Δήμας, αλλά και ο Μάκης Βουδούρης της συμπολίτευσης, επισήμαναν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις ομάδες από τη δραματική καθυστέρηση της (επανα)παράδοσης του έργου. Ο κ. Πιστικίδης μάλιστα εκτίμησε ότι το γήπεδο δεν θα είναι έτοιμο ούτε ως το καλοκαίρι! Ο κ. Δήμας (με την ιδιότητα και του ταμία του ΑΟ Τριγλίας) υπογράμμισε την απώλεια εσόδων και την οικονομική αιμορραγία της διοίκησης, πέραν της αγωνιστικής απορρύθμισης των ποδοσφαιριστών. Στην απώλεια εσόδων εστίασε και ο κ. Βουδούρης, αλλά πρόσθεσε χαρακτηριστικά ''γκολ δεν μπορούμε να βάλουμε ως δήμος, αλλά μπορούμε να δούμε το οικονομικό πρόβλημα σε περίπτωση που οι ομάδες - Θύελλα και Τριγλία ζητήσουν αποζημιώσεις''.

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μπουρνούς διευκρίνισε σε αυστηρό ύφος ότι δεν τίθεται έννομο δικαίωμα για αποζημιώσεις,, τόνισε την αστοχία του εργολάβου, αναγνωρίζοντας το σοβαρό πρόβλημα των ομάδων. ''Σέβομαι την ανησυχία των ομάδων'' είπε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως σε πρόσφατη συνάντηση με τον εργολάβο είχε τη διαβεβαίωση πως υπάρχει το αισιόδοξο σενάριο για παράδοση ως τα τέλη Ιανουαρίου.

Απευθυνόμενος στον κ. Πιστικίδη σημείωσε ''δεν κάνουμε μικροπολιτική στον αθλητισμό, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις επειδή οι ομάδες έγιναν ...τσιγγάνοι''