Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Να τα εκατοστήσεις
''Κατσαρόλα'' ευχήθηκε
η Ραφήνα (εικόνες)


Το Paco's project στη Ραφήνα ''πλημμύρισε'' από τους φίλους της ''Κατσαρόλας'' που γιόρτασε τα γενεθλιά της με μουσική συνοδεία από τον Προκόπη Πολίτη Paco και την ομάδα του σε ένα special quest πάρτι!

Δεκάδες πελάτες, απλοί πολίτες αλλά και ''επώνυμοι'' έσπευσαν να ευχηθούν στη Μαρία Πιστέντη η οποία κατάφερε σε λίγο χρόνο να κάνει την ''Κατσαρόλα'' το mast φαγάδικο της περιοχής για την ποιότητα ου μενού της αλλά και την ευγενική εξυπηρέτηση.

Η Μαρία έσβησε το κεράκι της Τούρτας σε σχήμα ''Κατσαρόλας'' ενώ ο Προκόπης τραγουδούσε ''να ζήσεις Κατσαρόλα και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με πολλά φαγητά!''

Μεταξύ άλλων στο πάρτι φυσικά όλη η υπερομάδα της Κατσαρόλας, οι μαγείρισσες που ''δεν παίζονται'', η Νατάσσα, ο Γιάννης, αλλά και ο Λουκάς Πολίτης που επίσης είχε τα γενεθλιά του!

Διακρίναμε ακόμη τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Μώρο με τη συζυγό του Μαρία, τον πρόεδρο του ΑΟ Καλλιτεχνούπολης Γιώργο Δουβίτσα, τη δημοτική σύμβουλο Χρύσα Βλαχάκη και τον δικηγόρο Χρήστο Μυλωνά με την παρέα του.