iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Ο Γ. Χριστόπουλος
κάρβουνα, κάλπες
και Λονδίνο...


''Πανικό'' προκάλεσε η πληροφορία της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr για ενδεχόμενη "ενεργοποίηση" του γιού του Γιώργου Χριστόπουλου Χάρη, σε περίπτωση που ο πρώην δήμαρχος αποσυρθεί ολοκληρωτικά από την τοπική αυτοδιοίκηση, είτε εκλεγεί είτε δεν εκλεγεί βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Τα τηλέφωνα "πήραν φωτιά" για τις προθέσεις του κ. Χριστόπουλου, καθώς είναι μια υπολογίσιμη δύναμη στην περιοχή. Όντως λοιπόν ο γιατρός με δεδομένο ότι οι εθνικές εκλογές θα προηγηθούν των δημοτικών κάνει "μισό"βήμα πίσω όπως γράψαμε στα αυτοδιοικητικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν "αποστρατεύεται". Δεν έχει πάρει καμία οριστική απόφαση για να απεμπλακεί από την τοπική αυτοδιοίκηση, όταν μάλιστα οι δημοτικές κάλπες του 2019 ενδέχεται να εξελιχθούν σε πολιτικό θρίλερ με τον συσχετισμό δυνάμεων. Έτσι ο κ. Χριστόπουλος "κρατάει αναμμένα τα κάρβουνα" στη Ραφήνα και το Πικέρμι και αναλόγως κινείται.

Πάμε τώρα στον Χάρη Χριστόπουλο ο οποίος ήδη έχει γοητευτεί από την πολιτική και αποτελεί δυναμικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ και ενδεχομένως μελλοντικά να "φλερτάρει" πιο ουσιαστικά είτε στην κεντρική σκηνή είτε στα δημοτικά δρώμενα. Προς το παρόν ο Χριστόπουλος junior με πτυχίο από τις ναυτιλιακές σπουδές, επιθυμεί να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο μόρφωσης στον επαγγελματικό τομέα του και γι αυτό το 2018 θα πάει στο Λονδίνο για την απόκτηση του μάστερ. 

Η ναυτιλία είναι ένας κλάδος με "ψωμί" και μόνος ένας...τρελός θα τον άφηνε για την πολιτική. Συνεπώς ο Χάρης Χριστόπουλος ολοκληρώνει τις σπουδές του, επιστρέφει στην Ελλάδα και βλέπουμε. Η πολιτική "εξίσωση" με σημείο αναφοράς τον πατέρα του παραμένει ανοικτή σε κάθε περίπτωση. Όχι όμως τώρα.