iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Β. Μπουρνούς:
''Το φυσικό αέριο
είναι το μέλλον''


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες την εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου με επίκεντρο το αίτημα για την έλευση του φυσικού αερίου στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς τόνισε πως το φυσικό αέριο είναι το μέλλον μας και ζήτησε από τους πολίτες να πούνε ''όχι'' στα σχέδια της εταιρίας για αποκλεισμό της Ραφήνας από το πρόγραμμα. Να είναι αρωγοί της Δημοτικής Αρχής σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Ο κ. Μπουρνούς επισήμανε πως το ενεργειακό απόθεμα οδηγεί στην ''πράσινη'' ανάπτυξη και προλόγισε τον ειδικό μελετητή και σύμβουλο του δήμου Κώστα Κουτσόγιαννη. Ο κ. Κουτσόγιαννης υπογράμμισε πως το φυσικό αέριο θα είναι το οικολογικό αποτύπωμα του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Παρόντες μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Καλφαντής και Δημήτρης Κατσουλάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάκης Βουδούρης (και πρόεδρος του Φ. Καβουνίδης), Χρύσα Βλαχάκη, Παύλος Μπατάλης, Χρήστος Τσεμπέρης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μιχάλης Γκολεμάς, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σπύρος Μαυρολέων και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κρητών Γιώργος Συντιχάκης.