iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ραφήνα Κάτι από...
Χόλιγουντ στην κοπή
πίτας της Ν.Δ.


Κάτι από...Χόλιγουντ θύμισε η εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας Πικερμίου σε κεντρικό ξενοδοχείο για την κοπή της πίτας!

Εκατοντάδες καλεσμένοι σε ένα κλίμα χαράς όπως θα δείτε αργότερα και στο φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr.

Χαμόγελα, αγκαλιές, ''πειράγματα'' ακόμη και μεταξύ ''αντιπάλων''.

Μεταξύ άλλων είδαμε στα τραπέζια της εκδήλωσης τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Μάκη Βορίδη, τους βουλευτές της ΝΔ Γιώργο Βλάχο και Βασίλη Οικονόμου, τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, τον αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Θανάση Αυγερινό, τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνο Μώρο, τους αντιδημάρχους Δήμητρα Τσεβά, Παύλο Μπατάλη, Δημήτρη Κατσουλάκη, τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Δαμιανό Φαφούτη, Σπύρο Κάρλο και Βασίλη Πιστικίδη,τη δημοτική σύμβουλο Χρύσα Βλαχάκη, τους προέδρους του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο και Φ. Καβουνίδης Μάκη Βουδούρη, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ραφήνας Μιχάλη Γκολεμά, την υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΔΟΠΑΠ Μελίνα Κρόκου, τον πρόεδρο των εστιατόρων Αττικής Τζιοβάνι Δαβερώνη, τον πρόεδρο του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Θάνο Μπολολιά, τον τοπικό σύμβουλο Ραφήνας Νίκο Γανιάρη, τον Μιχάλη Λουκάτο με τη συζυγό του Αγγελική, το μέλος της επιτροπής διαβούλευσης Δημήτρη Καρασταμάτη, τη Βασιλική Μπέκα, τον Γιάννη Ρήγο, τον Λεωνίδα Γανιάρη, τον Ηλία Ανδρεόπουλο. Συγνώμη ειλικρινά αν δεν είδαμε κάποια ή κάποιον ή ξεχάσαμε να αναφέρουμε.

Επίσης παρών ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος ο οποίος τιμήθηκε από την ΤΟ της ΝΔ για την πολύχρονη ανθρωπιστική προσφορά του.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της η πρόεδρος της ΤΟ Δέσποινα Γκικάκη, έχοντας δίπλα της τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανδρέα Γκλαβά και τα μέλη της επιτροπής. Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Δημήτριος πριν πιάσει το μαχαίρι η κ. Γκικάκη και το παραδώσει στον Τέλη Αδαμόπουλο για τα περαιτέρω...