iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

''Θύελλα'' αγάπης
στην πίτα
της ομάδας (pics)


''Θύελλα'' αγάπης και συναισθημάτων στην κοπή της πίτας της Θύελλας Διασταύρωσης στο αμφιθέατρο του γυμνασίου λυκείου Ραφήνας.

Ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων, προπονητές, διοίκηση, γονείς, φίλαθλοι και φυσικά αυτοδιοικητικοί παράγοντες στη λιτή γιορτή για το καλό της νέας χρονιάς.

Η εκδήλωση άρχισε με τις ευχές του ιερέα και στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Παπακωνσταντίνου,  οποίος εξήρε την προσπάθεια των παικτών και του προπονητή κ. Μεσολόγγη για την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στη Γ' εθνική υπό τις αγωνιστικές αντίξοες συνθήκες μέχρι πρότινος χωρίς γήπεδο στη Ραφήνα.

Την εκδήλωσε συντόνισε όπως πάντα ο Χρήστος Μυτιληναίος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα 200 παιδιά των Ακαδημιών και των τμημάτων.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι τέσσερις αθλητές που εισήχθησαν στο πανεπιστήμιο, αναμεσά τους και ο Ορέστης Χρήστου ανηψιός του δημάρχου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο οποίος του παρέδωσε και την πλακέτα. Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου αναφέρθηκε στο πρόβλημα του γηπέδου και τις πιέσεις που δέχτηκε να παραδοθεί ανέτοιμο, ενώ επισήμανε πως για το θέμα της δημοτικής χρηματοδότησης των ομάδων θα συνυπολογιστούν όλοι οι παράγοντες.

Πλακέτες παρέδωσαν και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της ''Νέας Αρχής'' Βασίλης Πιστικίδης και ο επικεφαλής της Δημοτικής Αλλαγής Σπύρος Κάρλος.

 

Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά, Παναγιώτης Καλφαντής, Ανδρέας Βασιλόπουλος, Χρήστος Τσεμπέρης και Δημήτρης Κατσουλάκης. Επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δήμας, ο πρώην πρόεδρος της Θύελλας Μπάμπης Μπήλιος και εκ μέρους της Τριγλίας ο Κώστας Κοζής.