Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βραβεύτηκαν οι
μαραθωνοδρόμοι
της Ραφήνας (pics)


Σε μια σεμνή τελετή για τρίτη χρονιά ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο ΔΟΠΑΠ βράβευσαν τις αθλήτριες και τους αθλητές κατοίκους της πόλης που έλαβαν μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνειο του Νοεμβρίου.

Τη γιορτή άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος εξαίροντας την προσπάθεια των αθλητών.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς ανακοίνωσε πως ακόμη κι αν λόγω ενδεχόμενης επιδημίας του κορωνοιού αναβληθεί ο 6ος Αραφήνειος Δρόμος της 15ης Μαρτίου θα διεξαχθεί σίγουρα μέσα στην άνοιξη κάποια Κυριακή. Από την πλευρά του ο Διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος μνημόνευσε τη συμμετοχή των εθελοντών του Αραφήνειου και ανακοίνωσε επισήμως τη συμμετοχή του θρυλικού υπερμαραθωνοδρόμου Γιάννη Κούρου.

''Όταν ήμουν αθλητής νεότερος τον είχα πρότυπο'' είπε εκτός μικροφώνου ο κ. Μπουρνούς, ο ο οποίος παρέδωσε στον Γιώργο Γιάννακα ως εκπρόσωπο του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου την τιμητική πλακέτα καθώς η ΑΙΓΑΙΑΣ ΑΜΚΕ είναι ξανά μέγας χορηγός του Αραφήνειου.

Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον έτερο χορηγό την εκπρόσωπο της εταιρίας ΕΛPΕΝ.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν οι Ραφηνιώτες μαραθωνοδρόμοι με ιδιαίτερο χειροκρότημα στην ''ψυχή'' των Rafina runners Παναγιώτη Σπανόπουλο και την πάντα εντυπωσιακή αθλήτρια για τις επιδόσεις της μητέρα δύο παιδιών Ανδρομάχη Μπαρτζώκα (βασική φωτό).