iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Θα αλλάξει όνομα
η παράταξη Φαφούτη
και Αδαμόπουλου;


Θα είναι παρών και στις δημοτικές εκλογές του 2019 δηλώνει σε συνεντευξή του στην τοπική εφημερίδα "Δημότης" ο Θανάσης Αδαμόπουλος.

Ο (απλός πλέον) δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου θα παρακολουθεί ως παρατηρητής τις εξελίξεις στην περιοχή και σίγουρα θα έχει κάποιο τιμητικό ρόλο στη "Συμμαχία Δημικουργίας" που παραμένει άγνωστο αν θα κατέβει στις εκλογές με το ίδιο όνομα ή θα αλλάξει. Θα στοιχηματίζαμε πάντως "ευκολάκι" στη δεύτερη εκδοχή. Ο Δαμιανός Φαφούτης πιθανολογούμε, θα θελήσει να απογαλακτιστεί πλήρως από τον τέως επικεφαλής της παράταξης, ασχέτως αν θα βρίσκεται στο πλαί του ως "Πικερμάρχης" (κατά το στρατάρχης). Ωραίο όρο λανσάρουμε και πού ξέρεις μπορεί να καθιερωθεί....

Όσον αφορά τη συνέντευξη του κ. Αδαμόπουλου δεν είπε και τίποτα φοβερό να "ταράξει τα νερά". Αναμενόμενη εδώ και δύο μήνες ήταν και επέλεξε να τη "ξεφουρνίσει" λίγο μετά την παράδοση της αρχηγίας και όχι πριν όπως ήταν η αρχική σκέψη. 

Και κάτι τελευταίο. Αν τελικά "ψηθεί " η Χριστίνα Λαμπίρη να είναι υποψήφια σύμβουλος το 2019 (και φυσικά αν είναι υποψήφιος, πολύ δύσκολο αλλά θα δούμε και ο κ. Αδαμόπουλος) τότε θα υπάρξει η παγκόσμια πρωτοτυπία ένα ζευγάρι να διεκδικεί την ψήφο των πολιτών.