iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Η Μαρία Πιστέντη
για την Κυριακή
της ευθύνης όλων


Καλημέρα Ελλάδα! Κυριακή πρωί...

Ακούω τις καμπάνες της γειτονικής μου εκκλησίας να xτυπούν και να καλούν τους πιστούς.... Την ακούω κάθε Κυριακή! Αυτόματα, μουρμουρ;iζω... " Θεέ μου, βοηθησέ μας!" Σήμερα, είναι μία Κυριακή αλλιώτικη από όλες τις άλλες που έζησα.... Συνήθως, πάμε βόλτα... Πίνουμε έξω καφέ, τρώμε κάπου το μεσημέρι, πάμε σε σπίτια φίλων η συγγενών για φαγητό... Σκέφτομαι: Αυτή την Κυριακή πρέπει να μείνω σπίτι.
Για να προστατεύσω εμένα, την οικογένεια μου και όλους τους γύρω μου. Δεν θα βγω βόλτα, δεν θα πάω στην παραλία, δεν θα πάω πουθενά!!! Θα κάτσω σπίτι.... Πρέπει να κάτσω σπίτι... Αν δεν το κάνω, την Μ. Εβδομάδα, σύμφωνα με τις ιατρικές αναλύσεις θα έχουμε πέραν των 5.000 κρουσμάτων κορονοιού στη χώρα και μόνο 250 κλίνες ΜΕΘ.... Δεν θέλω με έχω την ευθύνη ότι έγινα φορέας και μετέφερα τον ιό σε κάποιο άτομο 3ης ηλικίας... Θέλω την ευθύνη του ελέγχου του εαυτού μου... Για αυτό το λόγο θα μείνω σπίτι μου!!!
Μείνετε σπίτι φίλοι μου....
Σώστε ζωές ....
Βόλτες θα κάνουμε πολλές στις παραλίες και θα πιούμε πολλούς καφέδες στις καφετέριες...
Τώρα πρέπει να φανούμε υπεύθυνοι. Για εμάς και τους γύρω μας...
Πάω να φτιάξω καφέ.... Θα τον πιω στο μπαλκόνι... Ευκαιρία να γνωρίσω την απέναντι γειτόνισσα... Θα της μιλήσω από απέναντι...
Καλημέρα Ελλάδα και καλή Κυριακή!

Η Μαρία Πιστέντη είναι ιδιοκτήτρια και αρχιμαγείρισσα του εστιατορίου ''Κατσαρόλα'' στη Ραφήνα