iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Δήμαρχοι, πρόεδροι,
γραμματείς, διευθυντές
όλοι στο χωριό!


Δίπλα δίπλα κάθισαν στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ραφήνα ο πρόεδρος και ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου.

Ο Κωνσταντίνος Μώρος και ο Μάκης Βουδούρης ευχήθηκαν και μάλιστα δια ασπασμού για τις άγιες ημέρες και τα είπαν "στο όρθιο" αρχικά και στη συνέχεια για καφεδάκι σε στέκι της πλατείας. Στην παρέα προστέθηκε αργότερα και ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς τον οποίο κέρασαν ζεστή σοκολάτα σε ευμεγέθη κούπα. Και οι τρείς σχολίασαν την επιτυχία της εκδήλωσης, το καλό κλίμα που υπήρχε στον κόσμο και εξέφρασαν την ελπίδα ότι η ζωντανή ατμόσφαιρα θα συνεχιστεί καθ όλη τη διάρκεια του χωριού του Άγιου Βασίλη. 

Πρέπει να επισημάνουμε και τη μεγάλη συμβολή στη διοργάνωση της διευθύνουσα συμβούλου του οργανισμού λιμένος Ραφήνας Κατερίνας Αδαμοπούλου που στήριξε οικονομικά την ιδέα, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο που έτρεχε "πάνω κάτω" για να πάνε όλα καλά, τον "δαιμόνιο" διευθυντή του ΔΟΠΑΠ Βασίλη Σπαντούρο (και αυτή τη φορά σε ρόλο κομφερασιέ) και για τον τέλος τον "αθόρυβο" εργάτη, τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ραφήνας. Ο Σπύρος Μαυρολέων έκανε πολλή δουλειά για να πετύχει το χωριό και να αναγεννηθεί η αγορά της πόλης. Μέχρι στιγμής παίρνει άριστα!

Στη φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μώρο.