iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 26 Απριλίου 2024

Δ. Καρασταμάτης:
''Η ελπίδα ανθίζει
στη Ραφήνα''


 
Σε άρθρο του για την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος του δήμου Ραφήνας Πικερμίου Δημήτρης Καρασταμάτης επισημαίνει.
Αγαπητοί συμπολίτες
Αισθάνομαι την ανάγκη μετά από καιρό - και αφού μεσολάβησαν τα μέτρα περιορισμού λόγω της πανδημίας - να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις και προτάσεις. Σημειώνοντας ότι πέρασε ένας χρόνος από τις δημοτικές εκλογές που ανέδειξαν ''καθαρό'' νικητή και δήμαρχο τον Βαγγέλη Μπουρνούς, η επόμενη μέρα, βρήκε την παράταξη ''Δύναμη Ανάπτυξης'' συμμέτοχους στη Διοίκηση. Ο επικεφαλής μας Ανδρέας Βασιλόπουλος αντιδήμαρχος σε  νευραλγικούς τομείς του Δήμου, με συνοδοιπόρους τους δημοτικούς συμβούλους Βαλερί Βασιλικού και Φίλιππο Τζουμέρκα.
Στόχος? Μόνο ένας! Η πρόοδος και ευημερία του τόπου! Η ανάπτυξη, οικονομική, οικολογική, ψηφιακή. Αυτό όμως είναι αδύνατον να επιτευχθεί χωρίς ευρύτερες συναινέσεις. Και αυτό το κατάλαβε ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς γι αυτό και συνεργάζεται σε μία πρωτοποριακή κίνηση με αντιδήμαρχο από την αντιπολίτευση. Τον Ανδρέα Βασιλόπουλο. Είμαι απλώς υπερήφανος, χωρίς έπαρση, ότι πρώτος από τον Δεκέμβριο του 2018 με άρθρο μου στην εφημερίδα ''Πρωτοσέλιδο'' είχα αναφερθεί σε Δημοτική Αρχή ''εθνικής'' ενότητας και ανιδιοτελούς συνεργασίας. Κάτι που πήρε σάρκα και οστά,έγινε πράξη και άνοιξε τον δρόμο για το μέλλον!
 
Ο Δήμαρχος και το επιτελείο του εκτιμώ, ότι μέχρι στιγμής ανταποκρίνονται άψογα στις προτάσεις μας και το κλίμα διέπεται από ενθουσιασμό για δημιουργία και σύγχρονη σκέψη. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ανδρέας Βασιλόπουλος πρότεινε την σύσταση της Επιτροπής, στην οποία έχω την τιμή να είμαι Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου. Ο σκοπός της Επιτροπής αυτής είναι να μελετά , να συζητά με τους πολίτες τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, τις προτάσεις τους και σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, την Περιφέρεια και κάθε άλλο αρμόδιο Τομέα να προχωρά σε Δράσεις και Λύσεις.
 
Με μεγάλη μου χαρά αναμένω την συνεργασία όλων!
 
Το αύριο στη Ραφήνα και το Πικέρμι είναι εδώ. Η ηλιαχτίδα της ελπίδας, μετά την πύρινη καταστροφή στο Κόκκινο Λιμανάκι, τον Βουτζά και το Μάτι, βρήκε ''παράθυρο'' και μπήκε μέσα. Το φως ολοένα και δυναμώνει. Το αύριο μας οδηγεί σε μία πόλη πρότυπο. Για την Αττική. Για την Ελλάδα.