iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Νέος ''κεραυνός'' του
Βαγγέλη Μπουρνούς
κατά της Σ. Κατσούδα


Πολιτικό "πόλεμο" προκάλεσε το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr για τα "μαχαίρια που βγήκαν" στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου μεταξύ του δημάρχου και της Σίσσυς Κατσούδα με αφορμή τα όσα υποστήριξε η δημοτική σύμβουλος για το λύκειο Πικερμίου και τη σκληρή απάντηση του δημάρχου.

Η κ. Κατσούδα επανήλθε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb και σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της για να διαπιστώσουμε αν όντως ισχύει η αναρτησή της πήγε ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για ψεύδη του κ. Μπουρνούς. Ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου αμέσως μετά αντέδρασε με ανακοίνωση Τύπου στην οποία επισημαίνει.

"Η προεκλογική περίοδος άρχισε νωρίς  και η κ. Κατσούδα με την όποια παράταξή της φαίνεται ότι βιάζεται  να πάρει θέση στην αφετηρία της δημιουργίας εντυπώσεων και όχι της ουσίας. Πολύ το άγχος και η βιασύνη και τα λάθη αναμενόμενα.

Άραγε πριν έλθει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  να μας "κουνήσει το δάχτυλο" και αρχίσει να περιδιαβαίνει το μαγικό κόσμο του διαδικτύου, έκανε τον κόπο να ρωτήσει έστω, τον διευθυντή της σχολικής μονάδας του Λυκείου Πικερμίου κ. Ευαγγελόπουλο, για να μάθει εάν πχ  για το θέμα των μονάδων air conditioner αν  έχει παρθεί απόφαση και ποια είναι, μήπως βρε αδερφέ έχει διευθετηθεί και δρομολογηθεί η λύση του προβλήματος και  της διέφυγε και εκείνης και της παράταξής της.

Όχι βέβαια.

Γιατί εάν στοιχειωδώς λειτουργούσε ορθά πολιτικά και με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας, θα είχε ήδη πληροφορηθεί ότι η εγκατάσταση των νέων μονάδων κλιματισμού είχε ήδη αποφασισθεί να γίνει μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 13 Φεβρουαρίου. Πριν "κουνήσει το δάχτυλο" των ευθυνών η ευαίσθητη κα Κατσουδα.

Βέβαια η πληροφορία αυτή "χαλούσε" την "αλήθεια" της κ. Κατσούδα και της παράταξης της.

Θα μπορούσε ενδεχομένως να αναζητήσει και τον απόντα επικεφαλής της και να τον ρωτήσει για την κατάντια την οποία παρέδωσε τα σχολεία του Πικερμίου στον Καλλικρατικό Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για μια  δημοτική σύμβουλο που προσέρχεται στις συνεδριάσεις χωρίς να έχει διαβάσει τους τίτλους των θεμάτων που συζητούνται και αρχίζει τις ερωτήσεις για θέματα που είναι ήδη στην ημερήσια διάταξη, όπως η επαύξηση του ρεύματος του κτιρίου του Λυκείου

Έβαλε και άλλα τα οποία θα μπορούσε  απλώς να ρωτήσει τον επικεφαλής της κ. Αδαμόπουλο. Θα είχε να της πει πολλά για  τα προβλήματα που μας κληροδότησε και προσπαθούμε να διαχειριστούμε ως ενιαίος Δήμος:

Κτίρια ακατάλληλα,

σχολικές μονάδες χωρίς δρόμους πρόσβασης,

έλλειψη χώρων στάθμευσης και τόσα ακόμη.

Όταν επιλέγατε τη συστράτευση, αυτά δεν τα ξέρατε; Δεν τα είχατε δει; Δεν ζητούσατε λύσεις;

Το Πικέρμι κρύβει και άλλες πίκρες κα Κατσούδα για εσάς και τους νοσταλγούς του παρελθόντος.

Πολιτική μέσω διαδικτύου σας την χαρίζουμε ολοκληρωτικά.

Είναι η πολιτική που  έχει απορρίψει ο κόσμος της Δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου , γιατί πρώτη φορά βλέπει από μια δημοτική αρχή περισσότερα έργα από λόγια."