iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Αποκλειστικό:
Ο ''βαρύς'' φάκελος
του Δαμιανού Φαφούτη


Κυριακάτικη βόλτα με την κορούλα του έκανε στη Ραφήνα ο Δαμιανός Φαφούτης.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης δεν μπόρεσε όμως να απολαύσει για πολύ το ελληνικό γλυκό καφεδάκι του, γιατί μπήκε στον..."πειρασμό" να προσκαλέσει την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr. Φυσικά ανταποκριθήκαμε στην ευγενική πρόσκληση και αδράξαμε την ευκαιρία να βγάλουμε καμία είδηση. Αν και τίποτα να μην έβγαινε (που βγήκε) η είδηση είναι ότι στο τραπέζι ακριβώς από πίσω έπινε τον Κυριακάτικο καφέ του με άλλον δημοσιογράφο ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς. Ο οποίος και αυτός μας προσκάλεσε με χαρά στο τραπέζι του, αλλά τον είχε προλάβει η αντιπολίτευση.

Πιεσμένος από τη θέση ευθύνης αν και πλήρως ικανοποιημένος ως αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου "Αγία Ελένη" ο κ. Φαφούτης, ψάχνει απεγνωσμένα λίγη ώρα χαλάρωσης και ηρεμίας είτε με την κόρη του είτε με τους δικούς του ανθρώπους. Το ανθρώπινο στοιχείο είναι αυτό που κυριαρχεί άλλωστε αυτή την εποχή στις προτεραιότητες του κ. Φαφούτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αμελεί τόσο τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου, όσο και τις επαφές του εν όψει της αναμενόμενης (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ανακοίνωσης της υποψηφιοτητάς του γιά δήμαρχος. Εκεί άλλωστε επικέντρωσε και τις αποκλειστικές δηλώσεις του στην iselida.gr. 

"Συζητώ κάθε εβδομάδα τόσο με έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη όσο και με νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ενεργοποιηθούν στα κοινά της περιοχής. Είμαι πολύ αισιόδοξος καθώς διαπιστώνω πως παρά τα όσα ακούγονται για αποστροφή των νέων ανθρώπων στην πολιτική, αυτό ευτυχώς δεν ισχύει. Γνωρίζω νέα παιδιά με κατάρτιση, ευρυμάθεια και καλλιέργεια που έχουμε τις ίδιες απόψεις και τα ίδια όνειρα για τη Ραφήνα και το Πικέρμι. Σε αυτούς τους νέους θα στηριχτώ  άλλωστε αν θα είμαι υποψήφιος και είμαι πεπεισμένος πως οι πολίτες θα το επικροτήσουν. Αυτό δεν σημαίνει πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και δοκιμασμένοι θετικά στην κοινωνία θα αποκλειστούν. Παράλληλα εμπλουτίζω και τις γνώσεις μου ώστε να μην ασκώ - γιατί δεν το έκανα ποτέ στην πορεία μου ως αντιπολίτευση τα 8 από τα 16 χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο στείρα κριτική, ή το αντίθετο να συμφωνώ μόνο και μόνο για να συμφωνώ τα υπόλοιπα 8. Πάντα έχω αδιάσειστα στοιχεία. Αυτή τη φορά όμως ο φάκελος που ετοιμάζω είναι πολύ...βαρύς".