iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Αυτή είναι
η αλήθεια για
το Κόκκινο Λιμανάκι


Συνεχίζουν τοπικά μέσα ενημέρωσης - άγνωστο γιατί - να χρησιμοποιούν "βαρύγδουπους" τίτλους ότι η παραλία Κόκκινο Λιμανάκι..."ανήκει" πλέον στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Με αφορμή τη θετική εισήγηση - πρόταση της διευθύνουσας συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κατερίνας Αδαμοπούλου σε πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΛΡ που κοινοποιήθηκε και στο ΤΑΙΠΕΔ, άρχισε το "γαιτανάκι" της μεγάλης "είδησης". Ναι η πρόταση είναι αυτή, όμως θα πάρει καιρό μέχρι την οριστική απόφαση από το ΤΑΙΠΕΔ. Σημειώστε επίσης - και αυτό έχει την ιδιαίτερη σημασία του - πως τα δύο μέλη του ΤΑΙΠΕΔ στο ΔΣ του ΟΛΡ απείχαν της ψηφοφορίας. 

Η κ. Αδαμοπούλου τόνισε στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr πως και αυτό το καλοκαίρι η παραλία Κόκκινο Λιμανάκι θα βρίσκεται στην εποπτεία και την ευθύνη του ΟΛΡ. "Από τον χειμώνα και βλέπουμε" ήταν μια άλλη χαρακτηριστική ατάκα προσώπου που γνωρίζει καλά την υπόθεση. 

Φυσικά ο δήμος επιθυμεί διακαώς να περιέλθει στη δικαιοδοσία του όχι μόνο το Κόκκινο Λιμανάκι και ντο Πάρκο Καραμανλή, αλλά ολόκληρο ντο παραλιακό μέτωπο το συντομότερο δυνατό. Κάτι τέτοιο όμως είναι εφικτό να γίνει; Αυτό είναι το σοβαρό ερώτημα.

Ναι είναι κάτι η πρόταση του ΟΛΡ για το Κόκκινο Λιμανάκι, όμως ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και δύσβατος. Οπότε καλό θα ήταν να υπάρχει μια ποιο ψύχραιμη δημοσιογραφική ματιά στο θέμα και όχι μόνο τίτλοι εντυπωσιασμού.