iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

''Άρωμα'' Ραφήνας
στην ομάδα Unicef και
η Τροχαία Αθηνών


Ένα δυνατό μήνυμα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο έστειλαν οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Unicef και της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών στο ανθρωπιστικό ματς που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΟ.

Με τρείς Ραφηνιώτες στην εντεκάδα - τον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρη Δελτσίδη σέντερ φορ, τον βετεράνο στράικερ Τόλη Πικουλίδη και τον δημοσιογράφο Αργύρη Κωστάκη στα αμυντικά χαφ, οι Επίλεκτοι Unicef αντιμετώπισαν την εξαιρετική ομάδα σε ήθος και αγωνιστικότητα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, υπό το πετυχημένο κοουτσάρισμα του υπαρχιφύλακα και υπεύθυνου της ομάδας Γιάννη Δρακόπουλου.

Η Τροχαία Αθηνών ήταν άψογη στη φιλοξενία της στην αποστολή της Unicef, ενώ τίμησε και με ειδική πλακέτα την πρόεδρο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής Unicef Σοφία Τζιτζίκου για την πολύχρονη ανθρωπιστική προσφορά της. Λόγω ασθένειας της Προέδρου την πλακέτα παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας Αργύρης Κωστάκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την Τροχαία Αθηνών και εξήρε το σπουδαίο καθημερινό κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Παρών και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών Χρήστος Κυρίτσης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε τις σημαντικές αθλητικές δράσεις της ομάδας των Επίλεκτων Unicef, αλλά και την προσφορά της Τροχαίας Αθηνών στο κοινωνικό σύνολο.

Εκτεταμένα στιγμιότυπα του αγώνα καθώς και δηλώσεις στελεχών των δύο ομάδων μετέδωσε η κρατική τηλεόραση τόσο στο δελτίο ειδήσεων όσο και στην εκπομπή "αθλητική Κυριακή".

Η ρεβάνς ορίστηκε για τον Σεπτέμβριο στο νέο γήπεδο Διασταύρωσης Ραφήνας σε ανταπόδοση της φιλοξενίας και υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ. Η ποδοσφαιρική ομάδα της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών ανήκει πλέον στο αθλητικό "δίκτυο" της Unicef.

Τέλος συγκινητική ήταν η προσφορά των παικτών της Τροχαίας αλλά και φιλάθλων στον κουμπαρά αγάπης της Unicef που ήταν στο γήπεδο.

Η αποστολή της Unicef: Καστρίτσης, Τζίμος, Τσάκωνας, Κοτούζας, Λατσούνας, Σύρμας, Τζιάρος, Κωστάκης, Δελτσίδης, Κατσιάδας, Πικουλίδης, Καλούδης, Φάκος, Δαφνής, Βραδέλης.