Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φαν της δημοτικής
ορχήστρας εθελοντών
ο Β. Μπουρνούς!


Από τους πλέον φανατικούς της δημοτικής ορχήστρας εθελοντών μουσικών είναι ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς.

Ο δήμαρχος από την αρχή ενθουσιάστηκε με την ιδέα της δημιουργίας της μπάντας εθελοντών, η οποία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινωνία. Η πρεμιέρα έγινε τον Μάρτιο στο Δημοτικό Πάρκο Αναψυχής με συναυλία μετά την απονομή των μεταλλίων στους αθλητές του Αραφήνειου Δρόμου, συνεχίστηκε την Πρωτομαγιά στην πλατεία της Ραφήνας και το Σάββατο το βράδυ "τα έσπασε" στο μαθητικό φεστιβάλ στο Πάρκο Καραμανλή. Ο κ. Μπουρνούς έφτασε ακριβώς στις 10 και μισή την ώρα που ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει η συναυλία μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων των μαθητικών γκρουπ. Τζέντλεμαν ο δήμαρχος χαιρέτησε δι ασπασμού πρώτα τις ερμηνεύτριες της ορχήστρας Βίλυ και Όλγα και μετά δια χειραψίας τους μουσικούς. Ο κ. Μπουρνούς παρακολούθησε όλη τη συναυλία ως το τέλος, χειροκρότησε και ενθάρρυνε με την παρουσία του τους ανθρώπους που αφιλοκερδώς διασκέδασαν για ακόμη μία φορά τους πολίτες.

Σε μια ευγενική χειρονομία το Σώμα Προσκόπων πρόσφερε νερά στα μέλη της ορχήστρας, την οποίας η επόμενη εμφάνιση προγραμματίζεται.