Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ώρα της μεγάλης
ρεβάνς στη Ραφήνα
Παναθηναικός - Επίλεκτοι


Η θρυλική ομάδα των βετεράνων του Παναθηναικού επιστρέφει στη Ραφήνα για τη μεγάλη ρεβάνς! 
Τη Δευτέρα 21 Μαίου στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο ''Παναγιώτης Σκούφος" ο ''στρατηγός'' Μίμης Δομάζος οδηγεί την "πράσινη αρμάδα'' με Γιώργο Γονιό, Τότη Φυλακούρη, Χουάν Ρότσα, Κώστα Φρατζέσκο, Νίκο Πατσιαβούρα, Ανδρέα Λαγωνικάκη και άλλους αστέρες, απέναντι στην ομάδα με τους Επίλεκτους Εθελοντές για τα παιδιά της παγκόσμιας Unicef. 
Πριν το ματς ο δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο ΔΟΠΑΠ - υπό την αιγίδα των οποίων διεξάγεται το ανθρωπιστικό παιχνίδι - θα τιμήσουν με ειδική πλακέτα την ομάδα του Παναθηναικού, καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 47 χρόνια από το ποδοσφαιρικό έπος του Γουέμπλευ.
Στην ομάδα των Επίλεκτων θα αγωνιστούν και αρκετοί Ραφηνιώτες. Ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Δημήτρης Δελτσίδης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Χαχολάκης, ο δικηγόρος Χρήστος Μυλωνάς, ο βετεράνος διεθνής Τόλης Πικουλίδης και ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης, ενώ την έκπληξη θα κάνει και φέτος ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής νέων Σπύρος Λιβαθινός, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα των Επίλεκτων.
Ο διοργανωτής του ματς Αργύρης Κωστάκης ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο για την αμέριστη συμπαράσταση στη διεξαγωγή του ματς, τον σύνδεσμο Αθηναίων διαιτητών, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας Πικερμίου Κωνσταντίνο Μώρο για την ευγενική στήριξη που παρείχε στη διοργάνωση, τον γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Μάκη Βουδούρη για την εθελοντική προσφορά του να παραστεί ως γιατρός αγώνα μαζί με ορθοπεδικό από το κέντρο υγείας Ραφήνας και τον φυσικοθεραπευτή Σταύρο Δαναλάτο για τις υπηρεσίες του στους Επίλεκτους.
Επίσης όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την παρουσία τους με φωτορεπορτάζ από το ανθρωπιστικό παιχνίδι, rpn.gr, irafina.gr, kirkinews.gr, aixmi.gr, εφημερίδα Polis και εφημερίδα ''ανατολική ακτή''.