iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Οδηγοί προσοχή
Σημείο - ''καρμανιόλα''
στο Κ. Λιμανάκι (εικόνα)


Ένα τεράστιο διαχρονικό πρόβλημα στην ανατολική Αττική είναι τα ακλάδευτα φυλλώματα και κλαδιά από κήπους και οικόπεδα.

Προφανώς αν δεν πρόκειται για ιδιοκτησία του δημοσίου την ευθύνη φέρουν αποκλειστικά οι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές των σπιτιών και οικοπέδων. 

Στη Ραφήνα το κακό έχει παραγίνει ιδιαίτερα σε ορισμένα σημεία των δρόμων όπου η ορατότης κυριολεκτικά είναι μηδέν. Ο κίνδυνος τροχαίων ελοχεύει καθημερινά και δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. 

Μια αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία είχε πάρει πέρυσι ο αντιδήμαρχος πρασίνου Αντώνης Παλπατζής, ο οποίος έβγαλε συνεργεία επί ημέρες και καθάρισαν κυρίως κεντρικούς δρόμους. Είχαμε εξάρει την ενέργεια αυτή του αντιδημάρχου.

Το φωτορεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr έχει εντοπίσει τις τελευταίες ημέρες δεκάδες επικίνδυνα σημεία στη Ραφήνα, αλλά θεωρεί ανούσιο να δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες. Ενδεικτικά για μια και μοναδική φορά, επειδή είναι από τα πλέον σημεία  - ''καρμανιόλα'' στην οδό Δημοκρατίας εκατό μέτρα μετά το παλιό ξενοδοχείο ''Bravo" τα φυλλώματα από την ιδιοκτησία ιδιώτη (αν πούμε ποιανού θα μας κατηγορήσουν ότι του κάνουμε πολιτική επίθεση) έχουν κρύψει όλη την ορατότητα από το αντίθετο ρεύμα. Οδηγοί αυτοκινήτων αλλά ιδιαίτερα μηχανών παίζουν καθημερινά τη ζωή τους "κορώνα γράμματα". Για μια δουλειά τριών λεπτών που είναι ευθύνη του ιδιοκτήτη...