iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

''Παρωδία με το πάρκο
Καραμανλή'' λέει
ο Δαμιανός Φαφούτης


Τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την επαναλειτουργία του πάρκου Καραμανλή, μόνο ως αστεία μπορούν να χαρακτηριστούν υπογραμμίζει σε Δελτίο Τύπου η "Συμμαχία Δημιουργίας" που υπογράφει ο επικεφαλής Δαμιανός Φαφούτης. Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Ραφήνας Πικερμίου αναφέρει

Τόσο η άστοχη φράση του κ. Μπουρνούς περί «εγκαινίων» του πάρκου που κατασκευάστηκε το 1998 επί δημαρχίας Ανδρέα Κεχαγιόγλου όσο και η διασύνδεση στην επίμαχη αφίσα του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου με την επιχείρηση που λειτουργεί το αναψυκτήριο.

Η πρόταση του κ. Πιστικίδη περί ξεχωριστών γιορτών ανακαίνισης του πάρκου και εγκαινίων του αναψυκτηρίου είναι εκτός ουσίας και αδιάφορη από τους δημότες. Οι αναφορές σε κουμπαριές και ποιος ήταν ή είναι ο καλύτερος δήμαρχος είναι επιεικώς γραφικές.

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτή την παρωδία είναι ανεπίκαιρα και έχουν παραμείνει σε πολιτικάντικες νοοτροπίες του 1960, εξαντλώντας το πολιτικό τους ταπεραμέντο (αν ποτέ είχαν) καθώς και την υπομονή μας.

Εμάς η θέση μας ως παράταξη ήταν και είναι μία. Το πάρκο πρέπει να αποκτήσει την παλιά του αίγλη. Κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση μας βρίσκει σύμφωνους. Άλλωστε το ζητούμε επιτακτικά τέσσερα χρόνια τώρα στα δημοτικά συμβούλια. Αφού ξεκινάει έστω και με καθυστέρηση της δημοτικής αρχής πολλών ετών η αναβάθμιση του πάρκου, είμαστε εδώ και θα το στηρίξουμε γιατί αυτό αξίζει στους κατοίκους του δήμου μας.

Πρέπει να μπει ένα τέλος στην απαξίωση και τη μιζέρια. 

Αυτός ο χαρισματικός σε φυσικές ομορφιές τόπος χρειάζεται ανάδειξη και αξιοποίηση προκειμένου να το χαίρονται δημότες και επισκέπτες.