iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

''Σήριαλ'' τα παγκάκια
του πάρκου Καραμανλή
Ημέρα δεύτερη...


Συνεχίζεται η κόντρα των διαχειριστών της ιστοσελίδας rpn.gr και της Δημοτικής Αρχής Ραφήνας Πικερμίου για τα παγκάκια στο πάρκο Καραμανλή.

Η ιστοσελίδα επανήρθε με ρεπορτάζ όπου ο επόπτης του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας δηλώνει πως μόνο το 1/3 από τα παγκάκια ανήκει στη δικαιοδοσία του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας και τα 2/3 στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου. Παράλληλα δημοσιεύει και δήλωση της Διευθύνουσας Συμβούλου Κατερίνας Αδαμοπούλου, η οποία επισημαίνει πως ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, σε καμία περίπτωση δεν παρείχε αμοιβή ούτε στο rpn.gr , αλλά ούτε και σε άλλα ειδησεογραφικά sites για καλύψεις ειδήσεων. Και αυτό με αφορμή ανάρτηση του δημάρχου στο fb "παρακαλώ το rpn για τα παγκάκια να απευθυνθεί στον ΟΛΡ από τον οποίο αμείβεται για τις καλύψεις του".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μπουρνούς με επίσημο δελτίο Τύπου του δήμου προς τα μέσα ενημέρωσης τονίζει.

"Ο γνωστός για την... "εγκυρότητά" του ιστότοπος rpn.gr , συνεχίζει να "ασχημονεί", επειδή δεν έχουμε ευήκοα ώτα. Μέγα εσχάτως θέμα - που προσφάτως ανακάλυψαν τα "λαγωνικά" - η επί χρόνια μη καλή κατάσταση στα παγκάκια στο Πάρκο Καραμανλή, τα οποία σήμερα αποκαταστάθηκαν με ταυτόχρονες παρεμβάσεις ΟΛΡ και δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, αλλά όχι χάρις - όπως πιθανώς νομίζουν - στις δικές τους "παρεμβάσεις"
Ποιά η αλήθεια που τεχνηέντως υποκρύπτεται;

Και βεβαίως ο δήμος Ραφήνας - Πικερμίου με τις υπηρεσίες του τις τελευταίες μέρες ήταν - και θα συνεχίσει να είναι - καθημερινά στον χώρο του Πάρκου Καραμανλή βελτιώνοντας τις υποδομές. Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθούμε ότι προβάλλεται και το πραγματικό μας έργο.

Και βεβαίως ολοκληρώνουμε τις παρεμβάσεις στο χώρο της Παιδικής Χαράς του Πάρκου Καραμανλή - όπου όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες - με υπαλλήλους του δήμου - παρέα με αυτούς του ΟΛΡ, που βάφουν και επιδιορθώνουν τα παγκάκια.

Και βεβαίως λένε ψέματα στο αναγνωστικό τους κοινό, όταν λένε ότι ο δήμος κατέχει τα 2/3 του πάρκου και ο ΟΛΡ το 1/3, διότι οι αναλογικές σχέσεις είναι ακριβώς οι αντίθετες και αυτό αποτυπώνεται με αριθμούς της παραχωρούμενης έκτασης στην απόφαση - πρόταση - γνωμοδότηση από το ΔΣ του ΟΛΡ για παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου από το ΤΑΙΠΕΔ στο δήμο.

Και βεβαίως λέτε ψέματα όταν λέτε ότι τα κατεστραμμένα παγκάκια ήταν όλα στην "μεριά " του δήμου ενώ πολλά ήταν και παραμένουν στο τμήμα που ελέγχει ο ΟΛΡ και τα οποία αποκατέστησαν σήμερα συνεργεία του ΟΛΡ, διαδικασία απαραίτητη μέχρι βέβαια να περάσει όλο το Πάρκο στην δικαιοδοσία του δήμου.

Μένει ένα παγκάκι που χρήζει παρέμβασης στην πλευρά του δήμου, το οποίο θα αποκατασταθεί αύριο. Καλούνται να το φωτογραφήσουν.

Και βεβαίως υπάρχει και εμφανίζεται η "σχέση" τους με τον Οργανισμό Λιμένα συνολικά στο site τους, αλλά και στην ίδια ανάρτηση που συστηματικά μου επιτίθενται νομίζοντας ότι θα καμφθώ.

Και βεβαίως γνωρίζουν όλοι ότι ασκούν φωτορεπορταζιακό "έργο" δυο "αυτόκλητοι" ενασχολούμενοι με θέματα που απαιτούν δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και αντιλαμβάνονται πλήρως όλοι το "κοινωνικό" έργο που επιτελείται.

Και βεβαίως αποδεδειγμένα δέχτηκαν φίλοι μου, "φίλιες" παραινέσεις υποστήριξης μου, στις οποίες δεν ενέδωσα.

Αυτά προς το παρόν αναμένοντας το επόμενο "χτύπημα", σε ένα πλέον πλήρως φυλασσόμενο και αναμορφωμένο χώρο, ή οπουδήποτε αλλού.

Όλο και κάποια ταμπέλα ή "λακκούβα "θα βρεθεί κάπου στα όρια του δήμου Ραφήνας - Πικερμίου

Η εσχάτως ζηλωτική "δημοσιογραφία" απαιτεί την ανάδειξή της.