iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Κάτι γίνεται
με τα τροχαία
στη Ραφήνα...


Στην επικαιρότητα κυριάρχησε το πρωί το θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Φλέμινγκ.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr, χιλιάδες πολίτες και σχεδόν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς την Πολιτεία διαρκώς. Δυστυχώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε αυτόν τον καρόδρομο ''λαιμητόμο''. Να δούμε πότε θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος να επιταχυνθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Εμείς με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός, θέλουμε να επισημάνουμε άλλο ένα επικίνδυνο σημείο στον δήμο Ραφήνας Πικερμίου. Δεν είναι στη ''βιτρίνα΄΄ αλλά πολλές φορές έχουν γίνει ατυχήματα. Στη διασταύρωση Ραφήνας, στην οδό Εύβοιας , η οποία συνδέει την Καλλιτεχνούπολη με την Μαραθώνος, έπεσε αμάξι στην μάντρα δημότη και τη γκρέμισε. Είναι δε η δεύτερη φορά σε λίγο διάστημα! Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα στον συγκεκριμένο δρόμο, ασχέτως αν είναι κατοικημένη περιοχή.  Εκτός του ότι οι οδηγοί είναι απρόσεκτοι, δεν υπάρχει καμία σηματοδότηση ενώ για το σημαντικό αυτό πρόβλημα οι κάτοικοι έχουν ενημερώσει και τη Δημοτική Αρχή.

Στη φωτογραφία η γκρεμισμένη μάντρα από τη σύγκρουση του ΙΧ. Ευτυχώς δεν υπήρχε κοντά άνθρωπος.

Δύο τροχαία σε μία ημέρα το ένα θανατηφόρο, το άλλο από τύχη χωρίς θύματα δεν τα αντέχει η Ραφήνα.

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες την κ. Αφροδίτη Ανδρουλιδάκη, η οποία με αξιοπρέπεια δεν διαμαρτύρεται στα μέσα ενημέρωσης με άναρθρες καταγγελίες όπως άλλοι, αλλά με ευπρέπεια.