iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Ο δήμαρχος Σέρλοκ
Χολμς και
ο Κώστας Ξηντάρας


Μια ερώτηση - επισήμανση του δημοτικού συμβούλου Ραφήνας Πικερμίου Κώστα Ξηντάρα σε ήιους τόνους προκάλεσε σοβαρά ερωτήματα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Ξηντάρας είπε ότι εντόπισε στην περιοχή της Διώνης όγκους από ξερόχορτα και κλαδιά που έχουν εναποθέσει έξω από τα σπίτια τους κάτοικοι της περιοχής και ζήτησε να ενημερωθεί τι προτίθεται να κάνει ο δήμος, καθώς η καλοκαιρινή περίοδος είναι επικίνδυνη για πυρκαγιές.

Ο δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς σημείωσε επίσης σε χαμηλούς τόνους, πως την τελευταία εβδομάδα από τους τρεις χειριστές του γερανοφόρου, εργάζεται μόνο ένας, καθώς ένας είναι ασθενής κι ένας με άδεια, ενώ παράλληλα παραμένει κλειστός και ο ΧΥΤΑ Φυλής. Ο κ. Μπουρνούς αφού εκτίμησε πως έως τις αρχές Ιουλίου η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί, σημείωσε δύο πράγματα. Πρώτον ο δήμος εκτείνεται από τις παρυφές της Πεντέλης έως τη θάλασσα και διαθέτει μόνον πέντε εργάτες στην υπηρεσία και δεύτερον θα πρέπει να συμβάλουν και οι κάτοικοι στην καθαριότητα. ''Δεν μπορώ να γίνω Σέρλοκ Χολμς" είπε χαρακτηριστικά.