iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Ο ''ροκάς'' που
επένδυσε στο πάρκο
Καραμανλή (εικόνες)


Ήταν μισή ώρα πριν αρχίσουν τα επίσημα εγκαίνια του αναψυκτηρίου στο ανανεωμένο πάρκο Καραμανλή και ''την παράσταση έκλεψε'' ένας κύριος με μαύρο κοστούμι, μαύρο πουκάμισο, μαύρα γυαλιά ηλίου και άσπρο καπέλο "καβουράκι".

Όλοι αναρωτήθηκαν (όσοι δεν τον ήξεραν) ποιός είναι ο άνθρωπος που έμοιαζε σαν να ξεπήδησε από κινηματογραφική ταινία μυστηρίου. Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ ρωτήσαμε τον διευθυντή του ΔΟΠΑΠ Βασίλη Σπαντούρο, ο οποίος λίγο νωρίτερα συνομιλούσε μαζί του. Πέτρος Παπαδόπουλος, ο επιχειρηματίας επενδυτής στο αναψυκτήριο του πάρκου Καραμανλή, μας είπε. Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ, συνομιλήσαμε και με τον ίδιο, ο οποίος με αέρα bon viveur και ευγενικά μας καλωσόρισε στον χώρο του.

Στόχος του είναι να κάνει το αναψυκτήριο πόλο έλξης όχι μόνο των κατοίκων Ραφήνας και Πικερμίου, αλλά και γύρω δήμων, ακόμη και από την Αθήνα. ''Στα μέσα και στα έξω" καθοδηγούσε το πολυμελές προσωπικό το οποίο έδειχνε να εμπιστεύεται το "μεγάλο αφεντικό".

Στις φωτογραφίες δεν φαίνονται μερικές λεπτομέρειες που καθιστούν τον κ. Παπαδόπουλο ακόμη πιο ροκ! Τα σκουλαρίκια '' διαμαντάκια'' στα αυτιά του και το διακριτικό τατουάζ στον σβέρκο του...