iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Η Κ. Αδαμοπούλου για
τις ημέρες θάλασσας
του Ο. Λ. Ραφήνας


''Με τα μούτρα" έχει πέσει στη δουλειά η Κατερίνα Αδαμοπούλου για τις "ημέρες θάλασσας", που διοργανώνει και αυτόν τον Αύγουστο ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας ετοιμάζει με προσοχή και την τελευταία λεπτομέρεια του ξεχωριστού εξαήμερου που από πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η κ. Αδαμοπούλου βάζει την προσωπική της "σφραγίδα" στις εκδηλώσεις και δηλώνει αποκλειστικά στην ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ότι ''οι ημέρες θάλασσας που ξεκίνησαν πέρυσι συνεχίζονται και φέτος ακόμη πιο όμορφες και καλοτάξιδες. Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τη Ραφήνα και κάθε γωνιά της, καθώς και το λιμάνι. Είμαστε σίγουροι ότι οι πολίτες και οι επισκέπτες των εκδηλώσεων θα περάσουν αξέχαστες στιγμές από τις 21 έως τις 26 Αυγούστου".

Το αρχικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Τρίτη 21 Αυγούστου 9 το βράδυ

Κεντρική πλατεία Ραφήνας. Χαιρετισμοί και συναυλία με τη Φιλαρμονική του δήμου

Τετάρτη 22 Αυγούστου 9 το βράδυ

Κεντρική πλατεία Ραφήνας. Συναυλία με το συγκρότημα "εν καρδία"

Πέμπτη 23 Αυγούστου 8 και μισή το βράδυ

Κεντρική πλατεία Ραφήνας. Χορεύοντας με το Λύκειο των Ελληνίδων παραδοσιακούς χορούς και 9 και μισή το βράδυ θεατρική παράσταση

Παρασκευή 24 Αυγούστου

Λιμάνι Ραφήνας στις 9 το βράδυ. Γιορτή σαρδέλας με τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αλιείς. Συναυλία με ρεμπέτικη κομπανία.

Σάββατο 25 Αυγούστου

Κεντρική παραλία Ραφήνας. στις 6 το απόγευμα. Αθλοπαιδιές, παιχνίδι "επιβίωσης". Χορευτικά δρώμενα συλλόγου Ν. Βουτζά. Beach party με dj.

Κυριακή 26 Αυγούστου

Άγιος Νικόλαος Ραφήνα στις 9 το βράδυ. Γιορτάζοντας το Αυγουστιάτικο φεγγάρι με μιά μαγική συναυλία!

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν με την υποστήριξη του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του ΔΟΠΑΠ.