iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Η iselida.gr στη
ροή ειδήσεων
της Google!


Θεωρείται δημοσιογραφικό επίτευγμα και διεθνής επιτυχία μία ενημερωτική ιστοσελίδα να εντάσσεται σε διάστημα μόλις δέκα μηνών  από τη δημιουργία της στη Google!
Ημέρες θρήνου - προς Θεού - δεν κάνουμε φιγούρα, αλλά είναι συγκινητικό ότι μετά από μία εβδομάδα αναστολής της λειτουργίας, καθώς καταστράφηκε ολοσχερώς η έδρα της iselida.gr οι αναγνώστες ''αγκάλιασαν" αμέσως με αγάπη την επιστροφή της. Στον πίνακα φαίνεται η επισκεψιμότητα της 31ης Ιουλίου, ενώ στον κεντρικό πίνακα η επισκεψιμότητα του Ιουλίου συνολικά και μάλιστα με την τελευταία εβδομάδα λόγω της φονικής πυρκαγιάς να απουσιάζει από το διαδίκτυο.
Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr με δημοσιογραφική έδρα την ανατολική Αττική και επίκεντρο τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου, αλλά με ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο πλανήτη, κατάφερε να ενταχθεί στη ροή ειδήσεων της Google!
Προυποθέσεις δικές της ειδήσεις όχι αντιγραφές, αξιοπιστία, όχι παραπλανητικοί τίτλοι, προοδευτική άνοδος αναγνωσιμότητας και μικρό bounce rate κλπ όπως εξηγούν οι ειδικοί.
Με συνέπεια και σεβασμό στην ενημερωτική λειτουργία της, ευπρέπεια, εντιμότητα και κυρίως χωρίς να διαθέσει ούτε ένα ευρώ για πληρωμένα κλικαρίσματα ή like "φίλων" κέρδισε μια θέση στον κατάλογο των αξιόπιστων μέσων ενημέρωσης.
Η iselida.gr μετά την επίσημη καταχώρησή της στο ηλεκτρονικό μητρώο e media της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και την αναγνώρισή της από την Ένωση Συντακτών, κάνει και το τρίτο σημαντικό βήμα με την ένταξη στον κατάλογο της Google.
Υπερηφάνεια για την επίπονη εργασία μας, το κουράγιο μας και ευγνωμοσύνη στους αναγνώστες μας, νυν και μελλοντικούς... 
Επαναλαμβάνουμε δεν είναι κείμενο προβολής, αλλά ευχαριστώ για την αγάπη των αναγνωστών.