Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τέσσερις δράσεις
του ΟΛΡ για
τους πυροπαθείς


Τέσσερις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας για τους πυροπαθείς. 

Σε Δελτίο Τύπου αναφέρει πως ''είμαστε αρωγοί από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουμε καθημερινά να στηρίζουμε με κάθε πρόσφορο μέσο τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την ανείπωτη καταστροφή. Προσπαθούμε σε χαμηλούς τόνους αλλά επίμονα να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων και κυρίως των παιδιών.

Ελπίζοντας και προσδοκώντας στην ενεργή συμμετοχή και προσφορά όλων μας οργανώνουμε τις εξής δράσεις.

Στις 23 Αυγούστου θεατρική παράσταση στο πάρκο Κυρύνεια στις 7 και αμέσως μετά στους χώρους του Tera Jet θα μοιραστούν παιχνίδια, γλυκά, φαγητό και παγωτό στα παιδιά.

Στις 26 Αυγούστου μουσική βραδιά στον Άγιο Νικόλαο στις 9 - όλοι προσερχόμενοι με τρόφιμα ή όποιον τρόπο θέλουν να είναι αλληλέγγυοι.

Στις 5 Σεπτεμβρίου στο Κολυμβητήριο στις 7 θα μοιραστούν σχολικά είδη σε όλα τα παιδιά από νηπιαγωγείο μέχρι γυμνάσιο.

Στις 16 Σεπτεμβρίου στο νέο γήπεδο Νταού στις 4.30 ποδοσφαιρικός αγώνας μνήμης για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς. Θα αγωνιστούν ομάδα Επίλεκτων διεθνών, δημοσιογράφων, αστυνομικών, δικηγόρων και βουλευτών με την ομάδα των Σταθερών Συγκοινωνιών.

Γνωρίζουμε καταλήγει η διευθύνουσα σύμβουλος Κατερίνα Αδαμοπούλου πως ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς στους δήμους Ραφήνας - Πικερμίου και Μαραθώνα. Είμαστε εδώ παρόντες και δίπλα στους ανθρώπους για όσο χρειαστεί.