Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκατοντάδες συμμετοχές
για το παιχνίδι
μνήμης στις 16/9


Εκατοντάδες είναι οι συγκινητικές δηλώσεις συμμετοχής ανθρώπων που θέλουν να συμμετάσχουν με οποιονδήποτε τρόπο στο μεγάλο παιχνίδι μνήμης για τα θύματα της φωτιάς, που διοργανώνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Νταού ο Αργύρης Κωστάκης.

Με την αμέριστη συμπαράσταση της διευθύνουσας συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Κατερίνας Αδαμοπούλου, η οποία πρώτη ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, του προέδρου του ΔΟΠΑΠ Σπύρου Λουκάτου και του δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς. Η ομάδα Επίλεκτων στην οποία θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι, βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές (Σπύρος Λιβαθινός, Γιώργος Καραγκούνης), αστυνομικοί, δικηγόροι και βουλευτές θα έχει στην εμφανισή της το λοιγότυπο της ανθρωπιστικής οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου και προσωπικά του προέδρου της Νικήτα Κανάκη, ο οποίος από την πρώτη ημέρα της φονικής πυρκαγιάς βρίσκεται στη Ραφήνα και στο πλευρό των πυροπαθών, θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Σταθερών Συγκοινωνιών.

Το παιχνίδι θα διεξάγεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου ώστε να μην ξεχάσουμε ποτέ, γιατί δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ. Ενδέχεται το πρώτο παιχνίδι να τελεστεί υπό την αιγίδα του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.