Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Την Κυριακή στη
Ραφήνα το ματς
μνήμης για τα θύματα


Ένα μεγάλο ανθρωπιστικό παιχνίδι μνήμης για τα θύματα της πυρκαγιάς στο Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι διεξάγεται την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 4 και μισή το απόγευμα στο γήπεδο Ραφήνας "Παναγιώτης Σκούφος" με την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Ραφήνας Πικερμίου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας. 
Θα αγωνιστούν η ομάδα "Έλληνες Επίλεκτοι" που τελούν υπό την αιγίδα της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου και η ομάδα Σταθερές Συγκοινωνίες - Αθλητική αλληλεγγύη.
Είναι ένα παιχνίδι μνήμης το οποίο θα διεξάγεται κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Σεπτεμβρίου, για να θυμόμαστε πάντα την εθνική τραγωδία και να μην ξεχάσουμε τις αθώες ψυχές που χάθηκαν.
Με την ομάδα ''Έλληνες Επίλεκτοι'' αγωνίζονται δημοσιογράφοι, δικηγόροι, αστυνομικοί και βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα τιμηθεί με ειδική πλακέτα από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου για την πολύχρονη κοινωνική προσφορά του ο πρόεδρος των ΓτΚ Νικήτας Κανάκης.
Με τους Επίλεκτους θα αγωνιστούν ο θρυλικός γκολκίπερ Νίκος Μουτσάτσος, ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός, ο διοικητής του Τήματος Ασφαλείας Ραφήνας Δημήτρης Δελτσίδης, ο αρχιφύλακας της Τροχαίας Αθηνών Γιάννης Δρακόπουλος, ο δικηγόρος Χρήστος Μυλωνάς, ο Τόλης Πικουλίδης και οι βετεράνοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κοτούζας, Δημήτρης Καστρίτσης, Κώστας Κατσιάδας, Μπάμπης Τζιάρος, Αλέκος Λατσούνας, Παναγιώτης Φάκος, Νίκος Αντωνίου, Άρης Καραίσκος και Αργύρης Κωστάκης που είναι ο διοργανωτής του παιχνιδιού. Συμμετοχή έχει δηλώσει και η ''χρυσή'' Εθνική ομάδα του Euro 2004 με έναν εκπροσωπό της!
Με την ομάδα των ΣΤΑ.ΣΥ. θα αγωνιστεί συμβολικά για λίγα λεπτά και ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ενώ παρούσα θα είναι και η Κατερίνα Αδαμοπούλου διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, ο οποίος είναι ευγενικός χορηγός της εμφάνισης των Επίλεκτων.