iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Με το καλό
η νέα εμφάνιση
της Θύελλας!


Η Θύελλα Διασταύρωσης παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας Πικερμίου τη νέα της εμφάνιση με τον μέγα χορηγό Polieco Hellas.

Ο γενικός αρχηγός Χρήστος Μυτιληναίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και παρουσίασε τα χρώματα της ομάδας, πράσινη - μαύρη η κλασσική και λευκή ως δεύτερη. Ο κ. Μυτιληναίος αναφέρθηκε και στη φονική πυρκαγιά, σημειώνοντας πως ο πόνος πρέπει να γίνει δημιουργία.

Τον λόγο πήρε μετά πήρε ο πρόεδρος της Θύελλας Χρήστος Παπακωνσταντίνου και αφού ευχήθηκε καλή πορεία παρουσίασε και ευχαρίστησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Polieco Ανδρέα Λουκέρη, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε και ευχαρίστησε τη Θύελλα για την τιμή, καθώς είναι μία ομάδα με υγιές περιβάλλον όπως τόνισε.

Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς υπογράμμισε πως είναι υπερήφανος ως δήμαρχος γιατί ο δήμος έχει μία μεγάλη ομάδα, η οποία δίνει έμφαση στις Ακαδημίες και όχι σε μισθοφόρους. Το παν είναι ο μαζικός αθλητισμός σημείωσε ο κ. Μπουρνούς και οι υποδομές, συνεπώς η Θύελλα τα καταφέρνει άριστα σε αυτό τον τομέα.

Στη συνέχεια ο εμβληματικός αρχηγός της Θύελλας Αλέξανδρος Χαρακτίδης πρόσφερε στον κ. Λουκέρη την εμφάνιση της Θύελλας σε γυάλινο πλαίσιο κι ένα κασκόλ συνοδευόμενος από τον Χρήστο Μπουντάκη που αγωνίζεται στην ομάδα από 5 ετών (!) και σύντομα θα ανήκει στην ανδρική ομάδα.

Παρόντες ο Σπύρος και ο Μιχάλης Λουκάτος, ο Μπάμπης Μπήλιος και άλλοι.