iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

''Συναγερμός'' βοήθειας
στους πυροπαθείς από
την Κ. Αδαμοπούλου


Πρωτοβουλία ώστε να μην απενεργοποιηθεί ο μηχανισμός βοήθειας και αλληλεγγύης στις εκατοντάδες πυροπαθείς αυνανθρώπους από το Μάτι, το Κόκκινο Λιμανάκι και το Νέο Βουτζά αναλαμβάνει η Κατερίνα Αδαμοπούλου.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας διαβλέποντας πως όσο πλησιάζει ο χειμώνας ατονεί το κίνημα συμπαράστασης προς τους πυροπαθείς και κινδυνεύουν να βρεθούν στο έλεος του Θεού, αναλαμβάνει δράση τόσο με συναντήσεις με φορείς, όσο και με ουσιαστικές κινήσεις εκ μέρους του ΟΛΡ.

Η κ. Αδαμοπούλου αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τα αντανακλαστικά κοινωνικής ευαισθησίας, θεωρεί πως σε τέτοιες περιπτώσεις τα προβλήματα δυστυχώς ξεχνιούνται και συνεπώς θα πρέπει αυτή τη φορά να μην βρεθούν άνθρωποι που έχασαν τα σπίτια τους στο περιθώριο. ''Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και αρκετοί άνθρωποι είναι χωρίς τα απαραίτητα, έχει σκεφτεί κανείς ότι δεν έχουν καν θερμάστρες για παράδειγμα'' διερωτάται η κ. Αδαμοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας iselida.gr η κ. Αδαμοπούλου σχεδιάζει κινήσεις έμπρακτης και ουσιαστικής βοήθειας, ενώ θα έχει μία πρώτη συνάντηση και με τον δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς.