iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Κ. Μώρος: ''Κρίμα
κ. Κατσούδα, αλλά
σας συγχωρώ''


Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά, που αναγκάζομαι να απαντήσω διά του Τύπου σε κακοήθη απρόκλητη έμμεση επίθεση συναδέλφου στο δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας - Πικερμίου και μάλιστα ερήμην μου, γιατί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθυστέρησα να προσέλθω στο δημοτικό συμβούλιο, έχοντας ειδοποιήσει τον κ. Φαφούτη, ο οποίος με αντικαθιστά σε περίπτωση απουσίας μου.

Αναφέρομαι στην κ. Σίσσυ Κατσούδα, η οποία απρόκλητα και αψυχολόγητα, θεώρησε σκόπιμο με έμμεσο ειρωνικό και απαξιωτικό σχόλιο, να αναφερθεί στο πρόσωπό μου σε τοποθέτησή της που δεν είχε απολύτως καμία σχέση με θέμα του δήμου μας.

Η κ. Κατσούδα ως πρόεδρος του συλλόγου ''Ιωνίδες'' διοργάνωσε προς τιμήν της, εκδήλωση με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Δυστυχώς, παρ ότι είχα προσκληθεί, μου ήταν αδύνατον να παρευρεθώ λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων ως ιατρός μαιευτήρ – γυναικολόγος, έχοντας εγκαίρως ενημερώσει την κ. Κατσούδα γι΄αυτό.

Αυτή την αντικειμενική αδυναμία μου η κ. Κατσούδα, προσπάθησε με ανήθικο τρόπο να εκμεταλλευτεί πολιτικά μπροστά στις κάμερες, καυτηριάζοντας την απουσία μου.

Προσωπικά την συγχωρώ, ή ίδια δεν ξέρω αν θα μπορέσει να συγχωρήσει το ατόπημά της.

Φυσικά και αυτή την επισήμανση δεν την υπογράφω ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας - Πικερμίου, αλλά ως ιατρός και κυρίως ως απλός πολίτης που η κ. Κατσούδα μάταια επιχείρησε να αφήσει σκιές εναντίον μου.

Κρίμα...

Κωνσταντίνος Μώρος