Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική Ενόπλων
και Μεικτή ομάδα
για τους πυροπαθείς


Παρουσία... 23 πολιτών στις εξέδρες του γηπέδου ''Παναγιώτης Σκούφος'' της Ραφήνας διεξήχθη το ποδοσφαιρικό ματς για τους πυροπαθείς μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και Μεικτής από τις ομάδες της ανατολικής Αττικής.

Αλγεινή εντύπωση βεβαίως προκαλεί η σχεδόν παντελής απουσία δημοτικών συμβούλων από τους δήμους Ραφήνας - Πικερμίου και Μαραθώνα που θα έπρεπε για λόγους σεβασμού στη μνήμη των νεκρών αλλά και υψηλού συμβολισμού να είναι άπαντες παρόντες στο γήπεδο. Ούτε καν ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης! Θυμίζουμε παντελής ήταν η απουσία δημοτικών συμβούλων και στο πρώτο ματς μνήμης τον Σεπτέμβριο μεταξύ των Ελλήνων Επιλέκτων υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου και των Σταθερών Συγκοινωνιών.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο υπουργός αναπληρωτής εθνικής αμύνης Παναγιώτης Ρήγας, στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, ο δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς, ο τ. δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Σπύρος Λουκάτος (ο ΔΟΠΑΠ ήταν διοργανωτής του ματς μαζί με την ΕΠΣΑΝΑ) και ο διευθυντής του ΔΟΠΑΠ Βασίλης Σπαντούρος.

Ξεχώρισαν οι αρχηγοί των δύο ομάδων για την Εθνική Ενόπλων ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ Σωτήρης Λυμπερόπουλος και για τη Μεικτή ο επιθετικός της Θύελλας Διασταύρωσης Αλέξανδρος Χαρακτίδης.

Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς να έχουν σημασία τα γκολ, αλλά η ανθρωπιστική κίνηση.