iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Δελτίο Τύπου
από τον
Ανδρέα Βασιλόπουλο


Δελτίο Τύπου του υποψηφίου δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ανδρέα Βασιλόπουλου.

Είναι ντροπή και πρωτοφανές ο Δήμαρχος της πόλης να κάνει "αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση", επειδή διοργανώσαμε άλλη μία επιτυχημένη εκδήλωση ενημέρωσης για τους δασικούς χάρτες. Κατανοώ βέβαια την αγωνία σας για τις εκλογές, όμως πρέπει να καταλάβετε ότι κατέχετε θέση Δημάρχου και πρέπει να προσπαθήσετε να σταθείτε στο «ύψος» της θέσης αυτής.

Σας υπενθυμίζω ότι στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση, που με τόση μανία πολεμάτε, είχα τον πολιτικό πολιτισμό να προσκαλέσω και προσωπικά εσάς και όλα τα μέλη της παράταξής σας, από τα οποία δυστυχώς παραβρέθηκε μόνον ο κ. Χοβαρδάς, του οποίου φυσικά και ζήτησα να λάβει τον λόγο εκπροσωπώντας τη δημοτική αρχή.

Για άλλη μία φορά θέλω να σας καθησυχάσω ότι αναφέρθηκαν όλες οι ενέργειες που έκανε η δημοτική αρχή για τις οικιστικές πυκνώσεις, αποφύγαμε συστηματικά την όποια χροιά πολιτικού σχολιασμού και αντιπαράθεσης, δεν υπήρξε κανένας αρνητικός χαρακτηρισμός για το πρόσωπό σας και την παράταξή σας, θεωρώντας ότι το μεγάλο αυτό πρόβλημα πρέπει να λυθεί συνεργατικά από όλο το δημοτικό συμβούλιο.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε στο ξενοδοχείο Αύρα για την ανάρτηση των δασικών, δεν ήταν κίνηση μικροπολιτικής όπως τη χαρακτηρίζετε. Απεναντίας, το ύφος των δηλώσεών σας και η εμμονή που έχετε να πολεμάτε κάθε κίνηση που κάνει η ομάδα μας, είναι ένδειξη μικρότητας, απόγνωσης και κακού χαρακτήρα.