iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Βαγγέλης Μπουρνούς:
Μην κάνετε σπέκουλα
κ. Βασιλόπουλε


Σκληρή ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Μπουρνούς στις αιτιάσεις του Ανδρέα Βασιλόπουλου για τη βοήθεια πολιτών στους πυροπαθείς και τον ερανικό λογαριασμό του δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο δήμαρχος τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνεται σπέκουλα για μικροπολιτικά οφέλη στις πλάτες των πυρόπληκτων.

Ο κ. Μπουρνούς απαντώντας στις ερωτήσεις της εκπομπής του πολύπειρου δημοσιογράφου Δημήτρη Σταυρόπουλου σημείωσε πως έχει γίνει αναλυτική καταγραφή όλων των ειδών που υπάρχουν στις αποθήκες του Δήμου. Για το ποσό που υπάρχει στον ειδικό ερανικό λογαριασμό επανέλαβε πως μόλις πριν λίγες ημέρες υπεγράφη η Κοινή Υπουργική απόφαση (το είχε πει και στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου πρώτη φορά), που δίνει το δικαίωμα στον Δήμο να τα χρησιμοποιήσει. Σημείωσε μάλιστα  ότι έχει θεσμικά λειτουργεί πενταμελής επιτροπή, μέλος της οποίας είναι και ο κ. Βασιλόπουλος για την αντιπολίτευση, που χωρίς την υπογραφή της δεν μπορεί να δοθεί ούτε ένα ευρώ.

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Φρέντυ Τράγκα για το δημοσιογραφικό απόσπασμα που μας έστειλε από το τμήμα παραγωγής του 90,1.